Πεφτουν οι αερηδες - ανεβαινει η θερμοκρασια

11:05 5/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Ανοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά και βόρεια και εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο θα είναι σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.
Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...
22 έως 36 βαθμούς κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 19 έως 35 βαθμούς.
Μακεδονία, Θράκη
Kαιρός:
γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά και πιθανόν στη δυτική Μακεδονία να σημειωθούν όμβροι.Aνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: από 16 έως 37 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Kαιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στην ήπειρο κυρίως στα ορεινά.Aνεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 και αργότερα τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 20 έως 34 και στα ηπειρωτικά έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Kαιρός: αίθριος.Aνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νοτια μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 και πιθανώς κατά τόπους στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας έως 37 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Kαιρός: αίθριος. Aνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Kαιρός: αίθριος.Aνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου
Keywords
Τυχαία Θέματα