Πατριωτες, ποιος απο αυτους θα εβρισκε κανονικη δουλεια στην ελευθερη αγορα;

ΟΥΤΕ ΣΤΗ... ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ
Από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ένα είναι σίγουρο. Ότι για μια ακόμη φορά σε αυτόν τον πολύ άτυχο τόπο, μια κάστα ανθρώπων θα εξακολουθεί να επιβιώνει. Είναι οι...
επονομαζόμενοι γλύφτες, διαδρομιστές, παρατρεχάμενοι, αφισοκολλητές, κομματόσκυλα, τσιμπούρια, σπεκουλαδόροι, κομματάρχες, κλπ, κλπ. Τα πρόσωπα ποτέ δεν είναι ίδια, πάντοτε όμως, όποιος και αν κυβερνά αυτόν τον τόπο από το 1981 και μετά εμφανίζονται στο πλάι, ή κοντά στον εκάστοτε πρωθυπουργό.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάλι. Άτομα με μηδενικές επαγγελματικές και επιστημονικές περγαμηνές, οι περισσότεροι αργόσχολοι κομματικοί ή προσωπολάτρες του εκάστοτε πρωθυπουργού, καθυβρίζουν όσους ασκούν κριτική ανακαλύπτοντας συγκεκριμένα συμφέροντα πίσω από κάθε έκφραση ή γραφίδα κριτικής, επειδή ο στενός τους εγκέφαλος δεν μπορεί να κατανοήσει ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι απόλυτα συνεπείς στο λειτούργημά τους. Να ελέγχουν την εξουσία και να ασκούν κριτική σε αυτήν. Δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να χειροκροτεί τους πρωθυπουργούς. Δουλειά του δημοσιογράφου είναι να τους ελέγχει και να τους ασκεί κριτική.
Στην κατηγορία των άχρηστων και ανεπάγγελτων που σχολιάσαμε πιο πάνω, ανήκουν αρκετοί από τους συνεργάτες του σημερινού πρωθυπουργού. Δεν χρειάζεται να τους κατονομάσουμε. Όσοι ασχολούνται με την πολιτική τους έχουν μάθει πολύ καλά. Όσοι δεν τους έχουν μάθει τους έχουν καταλάβει από αυτά που συμβαίνουν στον τόπο.
Όλοι αυτοί λοιπόν που κανένας κανονικός άνθρωπος δεν θα τους προσλάμβανε ΠΟΤΕ στην ελεύθερη αγορά, έχουν το θράσος να αναφέρονται σε συμφέροντα που εξυπηρετούν όσοι ΤΟΛΜΟΥΝ να ενοχλούν τον Σαμαρά με την κριτική τους!
Φαντάζονται συμφέροντα, μεγαλοεφοπλιστές, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, όλους τους φαντάζονται στο "κόλπο"! Για τέτοιους ανεπαρκείς εγκεφάλους μιλάμε.
Όλοι αυτοί δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι υπάρχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ άνθρωποι που δεν αντέχουν να βλέπουν να διαχειρίζεται τα ηνία της χώρας όλος αυτός ο συρφετός άσχετων και επικίνδυνων ανθρώπων πολλοί από τους οποίους έχουν θεσμικό ρόλο δίπλα στον πρωθυπουργό.
Όλους αυτούς ο Σαμαράς θα τους πληρώσει πολύ ακριβά στις εκλογές. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως όταν δεν θα είναι πλεον πρωθυπουργός, θα εξακολουθήσουν να τον κάνουν παρέα και δεν θα εξαφανιστούν από κοντά του εν μια νυκτί!
Και ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα παραδειγματιστεί από τα εγκλήματα των τελευταίων πρωθυπουργών που επέλεγαν για συνεργάτες τους ότι πιο ΑΧΡΗΣΤΟ κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί στην Ελληνική κοινωνία.
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα