''παραδειγματα βλακειας ο στ. σταυριδης και ο α. γεωργιαδησ''...

20:01 3/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Δεν τα φάγαμε όλοι, όπως είπε κάποιος, αλλά νομίζω ότι πραγματικά φταίμε όλοι ως μέλη μιας κοινωνίας, δήλωσε η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ σε συνέντευξή της...
στον Alpha 989 ενώ αναρωτήθηκε «γιατί να μην φύγει ένας νέος; Εδώ μένεις με το ένδοξο παρελθόν και νομίζεις ότι θα σου λύσει τα προβλήματα».
Για τη διαφθορά των πολιτικών η βυζαντινολόγος και ιστορικός ανέφερε «μόνος του τα έχει κάνει ο Τσοχατζοπουλος; Είναι πράγματα αστεία».
Σχολιάζοντας την απομάκρυνση του Στέλιου Σταυρίδη από την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ είπε: «Ήταν φίλος με αυτούς με τους οποίους έκανε τη σύμβαση; Αν ήταν, είναι κακό. Είναι βλάκας» και συνεχίζοντας σημείωσε: «Θέλετε να μιλήσουμε περί βλακείας με δεύτερο παράδειγμα; Υπουργώ σημαίνει υπηρετώ» (αναφερόμενη στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη».
Για τη Χρυσή Αυγή, η κ. Αρβελέρ τόνισε πως «για μένα είναι η πτώση του κάθε ελληνικού πολιτισμού».
Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε και στην κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, παρατηρώντας ότι «έξω η ''κινητικοτητα'' συμβαίνει συχνά. Όταν υπάρχει ανάγκη, κάπου μεταφέρεται χωρίς να χάνει τη δουλειά του».
Αναφερόμενη στη δημοσίευση της φωτογραφίας του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη, η ίδια είπε «εκείνος που φταίει είναι αυτός που έδωσε τη φωτογραφία, από πίσω υπάρχει το αν κάποιος τον πλήρωσε για να το κάνει, γιατί κλπ».
Τέλος, δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον εαυτό της και τις δηλώσεις της «με τη γλώσσα που έχω, με αυτά που λέω φοβάμαι ότι δε θα ήμουν ούτε βοηθός Πανεπιστημίου».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα