Πανζουρλισμος απο κοσμο για ευχες στο γραφειο του βαρβιτσιωτη (φωτορεπορταζ)

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΑΣ
Εμείς έχουμε επισημάνει ότι ο ο Βαρβιτσιώτης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Σοφία Βούλτεψη θα είναι οι τρεις πρώτοι στην Β' Αθήνας. Ως προς τον Βαρβιτσιώτη μάλλον θα δικαιωθούμε σύντομα στις εκλογές. Ο...
σημερινός πανζουρλισμός στο γραφείο του για ευχές, επιβεβαιώνει ότι έχει πολύ κόσμο από πίσω του.
Στο πλαίσιο αυτό, σε μια ξεχωριστή κίνηση, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, προσκάλεσε
στο γραφείο του φίλους και γνωστούς, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για την περίοδο των εορτών και, παράλληλα, να συζητήσουν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Οι πόρτες στο «σπίτι του», όπως του αρέσει να αποκαλεί το πολιτικό του γραφείο στην οδό Γενναδίου, άνοιξαν από νωρίς το απόγευμα, με τον κόσμο, ήδη, να έχει αρχίσει να σχηματίζει ουρές που έφθαναν μέχρι την Ακαδημίας.
Ο Μιλτιάδης, ως καλός οικοδεσπότης, χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσε τις απόψεις τους για τα προβλήματα της καθημερινότητας. «Αποτελεί εθνικό στοίχημα για όλους μας να πρυτανεύσει η συναίνεση και η ομαλότητα», έλεγε διαρκώς σε όσους εξέφραζαν την αγωνία τους για τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης, λόγω της πολιτικής όξυνσης των τελευταίων ημερών.

Ιδιαίτερο συγκινησιακό τόνο στην εκδήλωση έδωσαν τα εγκωμιαστικά σχόλια που άκουσε από τους περισσότερους για τη μέχρι σήμερα παρουσία του στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, ενώ εντύπωση προκάλεσε ότι τους απεκάλεσε όλους με το μικρό τους όνομα!! Και εδώ που τα λέμε 1000 και βάλε ονόματα να τα θυμάσαι απ’ έξω δεν είναι και εύκολο πράγμα… Εκτός και αν οι σχέσεις αντέχουν στο χρόνο, πράγμα που ο Μιλτιάδης στη Β’ Αθηνών φαίνεται να το έχει κερδίσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα