Παντρευεται ή οχι ο ολαντ;

19:01 21/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Με βάση διαρροές στελεχών του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου θέλουν τον «δον Ζουάν» του Μεγάρου των Ηλυσίων,...
Φρανσουά Ολάντ, να εγκαταλείπει την εργένικη ζωή για να νυμφευτεί την «υπ΄αριθμόν 3» ερωμένη του, Ζουλί Γκαγέ. Τα γαλλικά ΜΜΕ οργιάζουν για το αν πρόκειται για την πιο τρελή φήμη του καλοκαιριού ή, αν πράγματι, ο ορκισμένος εργένης,Φρανσουά Ολάντ, αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και να πει το «ναι» στην αγαπημένη του.
Tα γαλλικά ΜΜΕ,
όπως η «Le Parisien», η «Le Figaro» και η «L' Express» παίρνουν στα σοβαρά τις δηλώσεις υψηλόβαθμων Σοσιαλιστών σύμφωνα με τις οποίες ο Ολάντ θα χορέψει το χορό του Ησαϊα στις 12 Αυγούστου. Όμως, το γαλλικό περιοδικό «Voici» εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για το ότι ο Γάλλος πρόεδρος αποφάσισε να βάλει «βέρα στο δεξί» επισημαίνοντας ότι, είναι σχεδόν αδύνατο να παντρευτεί αν σταθεί κανείς στο...ερωτικό παρελθόν του που δείχνει ξεκάθαρα πως είναι αλλεργικός στις... δεσμεύσεις. Ακόμα και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ που τον μύησε στις ιδέες του Σοσιαλισμού και του χάρισε τέσσερα παιδιά, δεν κατάφερε να του «βάλει τα δύο πόδια σ΄ένα παπούτσι», σχολιάζει το περιοδικό. Κάνοντας αναφορά και στην «υπ' αριθμόν 2 ερωμένη του», το περιοδικό σχολιάζει ότι, παρά το γεγονός ότι προτίμησε να περάσει το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων με την Γαλλίδα δημοσιογράφο, Βαλερί Τριερβελέρ,που δεν την ήθελαν με τίποτα τα παιδιά του, ο Ολάντ δεν υπέκυψε στις ασφυκτικές πιέσεις του «ροτβάιλερ των Ηλυσίων», που αντιδρούσε στον «τίτλο» της ανύμφευτης πρώτης κυρίας της Γαλλίας.

«Πώς είναι δυνατόν τώρα να αποφάσισε να νοικoκυρευτεί; διερωτάται ο αρθρογράφος της «Le Parisien» και δίνει την εξήγηση: Η Γαλλίδα ηθοποιός τον πίεζε ασφυκτικά για να την νυμφευτεί τους τελευταίους τρεις μήνες, προσθέτει το περιοδικό. Η 42χρονη Γκαγέ, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ μετά την αποκάλυψη τον περασμένο Ιανουάριο από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer για την κρυφή σχέση που διατηρούσε επί δύο χρόνια με τον Ολάντ,κάτω από τη... μύτη της Βαλερί.

Ο Σοσιαλιστής πρόεδρος έπρεπε να ξεκαθαρίσει στο γαλλικό λαό το «καθεστώς» της σχέσης τους, αφού η Ζουλί Γκαγέ, που μπαινόβγαινε στο Μέγαρο των Ηλυσίων τους τελευταίους μήνες, είναι μητέρα. Για την «Le Figaro», ο γάμος του Ολάντ με την Γκαγέ θα έκανε σίγουρα καλό στην εικόνα του. Η εικόνα ενός προέδρου, οικογενειάρχη και με τη... βούλα, θα πρόσθετε πόντους στην ταπεινωτικά χαμηλή λαοφιλία του. Εξάλλου, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, αυτή είναι η άποψη και των υψηλόβαθμων στελεχών του Σοσιαλιστικού Κόμματος αλλά και των επικοινωνιολόγων που τον πλαισιώνουν. Ο ίδιος πάντως προτιμά να κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, για το αν δηλαδή και πότε θα επισημοποιήσει τη σχέση του με την Γκαγέ. Ο γαλλικός Τύπος, πάντως, θέλει να παντρέψει το ζευγάρι στις 12 Αυγούστου, ημέρα που ο Ολάντ θα σβήνει εξήντα κεράκια.

Με το Ελιζέ να δηλώνει: «Ουδέν σχόλιο», τα γαλλικά blogs αναρωτιούνται αν ο γάμος θα γίνει στον μεσαιωνικό πύργο που ανήκει στην οικογένειά της Γαλλίδας ηθοποιού. Αν πάντως σταθούμε στις δηλώσεις που έκανε στην τηλεοπτική συνέντευξη, στις 14 Ιοιυλίου: «Η προσωπική ζωή θα πρέπει να μείνει ιδιωτική», τότε δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν νυμφευτεί την κρυφή του αγάπη χωρίς να τον πάρουν είδηση τα γαλλικά ΜΜΕ: λίγο δύσκολο, όμως, αφού όλο το Παρίσι περιμένει πώς και πώς να δει τον πρόεδρο της χώρας να ενώνεται - επιτέλους! - με τα δεσμά του γάμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα