Πανουσης για πολακη: ή εισαι μαγκας ή δεν εισαι...

14:30 19/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Τη θέση πως, όταν κάποιος αρχίζει και κάνει καταγγελίες όπως αυτή που έκανε...
ο Παύλος Πολάκης, θα πρέπει να πηγαίνει το θέμα μέχρι τέλους αλλιώς δεν μπορεί να θεωρηθεί «μάγκας» εξέφρασε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο κ. Πανούσης ανέφερε: «Είναι ένα είδος μαγκιάς που δεν φτάνει στο όριό της». «Αν το πιστεύεις, προχώρα το μέχρι το τέρμα. Ή είσαι μάγκας, ή δεν είσαι. Αυτές οι μαγκιές για να δημιουργήσεις
ένα κλίμα βλάπτουν τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Αν ο πολίτης δεν πιστέψει στη δικαιοσύνη σε αυτή την κρίση σε τι θα πιστέψει; Στην αυτοδικία;».

«Μετατρέπεται σε τζάμπα μαγκιά. Δεν είναι ο πρώτος, πολλοί κάνουν δηλώσεις και μετά τις μαζεύουν. Η κυβέρνηση έδειξε από την πρώτη στιγμή έχει εχθρό το 65% του λαού. Κανάλια, πανεπιστήμια, διανοούμενος. Είναι κακή αντίληψη. Είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι αυτών που την ψήφισαν», σχολίασε.

Επανερχόμενος στα λεγόμενα Πολάκη, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, είπε: «Αν το πιστεύεις, προχώρα σε κάθαρση. Εγώ δεν βλέπω κάθαρση. Δημιουργείται μία καινούρια ελίτ που δεν την περιμένεις από την αριστερά. Καταγγέλλεις έναν εκδότη με 1.000 αμαρτίες και καλύπτεις άλλον με 2.000 αμαρτίες. Αυτό δεν είναι ηθικό πλεονέκτημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα