Πανισχυρος ο καψης με εντολη σαμαρα, βραβευση ποσπ-ερτ

12:41 6/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Το προμελετημένο έγκλημα εις βάρος της ΕΡΤ, αρχίζει σιγά-σιγά να δείχνει το σκοπό, για τον οποίο έπεσε το «μαύρο», και τη λεηλασία των χρημάτων, που ήταν ο βασικό στόχος, των Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα...
«φιλαράκια τα καλά!!!» που θα έλεγε και ο τραγουδοποιός Γιώργος Κινούσης, είχαν βάλει στο μάτι, την προίκα της ΕΡΤ, που δεν ήταν και ευκαταφρόνητη, 80 εκατ. και κάτι ευρώ!
Το μάτι σου γυαλίζει!!! Σχέδιο, με τη σφραγίδα του ΥΠΟΙΚ, που εκπόνησε, μέσα από αϋπνίες και ατέλειωτες νύχτες εργασίας ο Γ. Στουρνάρας!

Και ενώ το υβριδικό μόρφωμα που λέγεται «ΔΤ», πάει από το κακό στο χειρότερο, από τους χειρισμούς του «αδιάφθορου και αξιοκράτη» Π. Καψή, ο Αντώνης Σαμαράς του δίνει και άλλες εξουσίες, για να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο που ανάλαβε. Μετά περιμένει ο δίκαιος και αδέκαστος πρωθυπουργός να γυρίσουν στο «μαντρί», οι γαλάζιοι ψηφοφόροι... Δεν φτύνουν καλύτερα τον κόρφο τους!

Με απόφαση λοιπόν του Αντώνη Σαμαρά, στις 18 Οκτωβρίου, παίρνει από τον Σ. Κεδίκογλου την Γενική Γραμματεία μέσων ενημέρωσης και την κάνει δώρο στον Π. Καψή, απογυμνώνοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ρε Σίμο, δεν παραιτήσε, για μια αξιοπρέπεια ζούμε. Όπως βλέπεις, παίζονται χοντρά παιχνίδια στην κορυφή των δυο αρχηγών για τη μοιρασιά της εξουσίας και «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!».
Με άλλη απόφαση των Στουρνάρα-Καψή, «ληστεύουν» την περιουσία της ΕΡΤ(80 εκατ. Τα μεταφέρουν στο ΥΠΟΙΚ) δηλαδή τα δικά σου χρήματα Ελληνικέ λαέ που πλήρωνες για το ανταποδοτικό τέλος, για να τα δώσουν στους τοκογλύφους(!).

Έτσι με τις ευλογίες Σαμαρά, μπαίνει «οριστική» ταφόπλακα στην ΕΡΤ, για να φυτρώσει στη θέση της, ένα τερατογεννές υβριδικό μόρφωμα, με το όνομα ΝΕΡΙΤ, μέσα από την «διεφθαρμένη» ΕΡΤ. Και έχεις τον ίδιο τον πρωθυπουργό, 5 μήνες μετά, την αψυχολόγητη και «παιδαριώδη» απόφαση, που μας διέσυρε διεθνώς, με το «μαύρο», και τη δημιουργία ενός ανύπαρκτου και αφερέγγυου τηλεοπτικού μορφώματος «ΔΤ» να λέει στον Πρετεντέρη ότι έπραξα σωστά(!!!). Αντώνη κάτι δεν πάει καλά!

Από την άλλη, οι εργαζόμενοι εθελοντές του ραδιομεγάρου, εκπέμπουν ποιοτικό πρόγραμμα όλο το 24ώρο, με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές. Γι'αυτή τους την πράξη, έτυχαν διεθνούς βράβευσης, για τον αγώνα που δίνουν ενάντια στη διάλυση της δημόσιας τηλεόρασης, από το UNI Global Union Freedom From Fear Award for 2013 με 23 εκατ. μέλη σε όλο τον κόσμο. Η βράβευση θα γίνει στο Δουβλίνο που θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή, 11-13 Νοεμβρίου. Στην αποφασή της η «Παγκόσμια Ομοσπονδία Οπτικοαουστικών Μέσων» να βραβεύσει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ-ΠΟΣΠΕΡΤ, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αυτό το βραβείο, αποτελεί αναγνώριση της απαράμιλλης προσπάθειά σας, να αντισταθείτε στο κλείσιμο της ΕΡΤ. Είναι αξιοσημείωτο, ότι οι εργαζόμενοι, παρέχουν συνεχές πρόγραμμα σε τρία τηλεοπτικά κανάλια και πάνω από 15 ραδιοφωνικούς σταθμούς, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι η Ελληνική κυβέρνηση, έχει κάνει πολλές προσπάθειες, να εκφοβίσει και να αποθαρρύνει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, προκειμένου να φιμώσει τη διαμαρτυρία τους και να σταματήσουν τις προσπάθειες τους να διατηρήσουν τη δημόσια τηλεόραση ζωντανή.
Εμείς αναγνωρίζουμε τις τεράστιες προσωπικές και συλλογικές θυσίες που γίνονται, για την διατήρηση της πρόσβασης στους Έλληνες πολίτες για ανεξάρτητη δημόσια ραδιοτηλεοπτική ενημέρωση». Και καταλήγει:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε το θάρρος σας και με αυτόν τον τρόπο να παρουσιάσουμε αυτό το βραβείο στο συνεδριό μας World Executive 11-13 Νοεμβρίου στο Δουβλίνο». Philip J. Jennings UNI General Secretary.

Και μετά σου λέει ο «φίλος» μου ο κ.Καψής ότι δεν αναγνωρίζει τίποτα από την «διεφθαρμένη» ΕΡΤ. Τώρα τελευταία μιλώντας σε ΜΜΕ διαπιστώνω μια σύγχυση στη σκέψη του! 'Όπως χθες στον Αλφα 9,89. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε έμμεσα πλην σαφώς, την επανακατάληψη του ραδιομεγάρου. Αυτό όμως όπως είπε, πρέπει να το κάνει το Υπουργείο Οκονομικών, διότι το κτήριο είναι δικό του. Κύριε Καψή το αγόρασε; Και με πόσα χρήματα; Καλά σε ανθρώπους με νοητική στέρηση απευθύνεστε;
Πιστεύω να καθιερώσουν και διεθνή βραβείο «βλακείας» και να το απονείμουν σε αυτούς που το αξίζουν. Εν προκειμένω στους εμπνευστές του «μαύρου» και να το παραλάβει ο αρμόδιος κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα ΜΜΕ!!! Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα