''παλαιοκομματικη η λογικη του συριζα''...

Για την χρονική συγκυρία που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το βήμα της Βουλής...

Όπως ο ίδιος εκτίμησε, η κίνηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί στο να καλυφθεί το εσωτερικό αδιέξοδο που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος της
αξιωματικής αντιπολίτευσης
«Μήπως θέλετε όπως λέτε να βάλετε το δίλημμα στους Βουλευτές της συγκυβέρνησης που κατά καιρούς εκφράζουν αγωνίες, ή στο «μαντρί» ή αν έρθουν μαζί σας; Παλαιοκομματική λογική που δεν αντιπροσωπεύει το νέο και την αριστερά» είπε.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνέχισε την επίθεσή του στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για διγλωσσία και προσάπτοντάς του ότι οι μόνοι σύμμαχοί του σε αυτή την πρόταση είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή.
Τέλος ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι χώρα χρειάζεται διαρθρωτικές αλλαγές στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως επίσης ότι χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και όχι μεταρρυθμιστές.
«Χρειαζόμαστε ανάπτυξη για να καταπολεμηθεί η ανεργία και όχι για να φτιάξουμε τους αριθμούς» σχολίασε και τόνισε ότι οι κοινοβουλευτικές ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση, μπορούν και βάζουν στην άκρη κομματικές σκοπιμότητες, τις πολιτικές τους καταβολές και διαφορές.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα