"παιδια στρατιωτεσ" απο την ευρωπη μαχονται στο πλευρο των τζιχαντιστων - γενοκτονια

10:54 28/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Βρυξέλλες : Πορφύρης Δ. - Σταφυλά Π.
Αγαπητό Fimotro,
Από την αρχή της συριακής διαμάχης χιλιάδες νεαροί ευρωπαίοι κάποιοι απ΄αυτούς ανήλικοι προωθήθηκαν στα πεδία των μαχών για τζιχάντ. H πιο πρόσφατη όσο και χαρακτηριστική...
περίπτωση είναι αυτή ενός δεκατριάχρονου βέλγου. O 13χρονος Younes ένας ανήλικος από το Molenbeek τον πιο εξισλαμισμένο δήμο των Βρυξελλών έφυγε στις 20 Ιανουαρίου μαζί με τον 27χρονο αδερφό του Abdelhamid για να συστρατευθεί με τους τζιχαντιστές.Ήδη δημοσιοποιήθηκε φωτογραφία
του όπου φέρει καλάσνικοφ μεγαλύτερο από τον ίδιο(la capitale). Σύμφωνα με το rtbf είναι ο τρίτος ανήλικος που αναχωρεί από το Molenbeek για να πολεμήσει στη Συρία και μάλιστα ο πιο μικρός.
H ανεξάρτητη δημοσιογράφος Ηind Fraihi στο βιβλίο της έρευνα “Αυτή που διείσδυσε στους ριζοσπαστικούς ισλαμιστές” αφιερώνει ειδικό κεφάλαιο για το Molenbeek: “Yπάρχουν μέλη σαλαφιστικών ομάδων στο Molenbeek.Αυτοί συγκεντρώνονται στα τζαμιά και δομούν ένα σκληρό πυρήνα που προπαγανδίζει το τζιχάντ.”O συγκεκριμένος δήμος δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτει τα περισσότερα τζαμιά αναλογικά με τους υπόλοιπους 18 δήμους των Βρυξελλών.Έχει 20 επίσημα τζαμιά όταν ο δεύτερος ακολουθεί με 16.Σ΄αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα πολυπληθή λεγόμενα τζαμιά των σπηλαίων ή τζαμιά γκαράζ που λειτουργούν σε καθεστώς μη αναγνώρισης.(la vigerie.org)

Η 17 χρονη Sarah στις 11.03.14 εγκατέλειψε την οικογένειά της στο Lézignan-Corbières στην Aube της Γαλλίας με προορισμό τη Συρία για να συστρατευθεί με τους τζιχαντιστές.Η Sarah συγκαταριθμείται πλέον στους 700 Γάλλους ίδες που προωθήθηκαν στη Συρία για τζιχάντ.Στις 11 Μαρτίου η Sarah είπε στους γονείς της ότι θα πήγαινε σχολείο.Σε επικοινωνία που είχε με τον αδερφό της Jonathan του μετέφερε ότι βρίσκεται κάπου κοντά στο Χαλέπι.Η Sarah σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Narbonne στρατολογήθηκε μέσω fb.
Δεν είναι δύσκολη η πρόσβαση στο μέτωπο.Φθάνεις Κωνσταντινούπολη οδηγείσαι Antakya που απέχει 50χλμ από τα σύνορα και από εκεί αναλαμβάνει δίκτυο διακινητών για να σε προωθήσει.(franceinter)Tέλος Ιανουαρίου 2 ανήλικοι από την Τουλούζη ένας 15χρονος και ένας 16χρονος αντίστοιχα έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς για να προωθηθούν στη Συρία για τζιχάντ.(bvoltaire.fr)
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 2

To agora vox σ΄ένα οργισμένο άρθρο του που τιτλοφορεί “Συρία : Η Τουρκία συνεχίζει την γενοκτονία των Αρμενίων”αναφέρει :
“Η επικαιρότητα του ουκρανικού και η ακολουθία της προπαγάνδας που τη συνοδεύει έκανε να περάσει σε δεύτερο πλάνο η Συρία όπου σήμερα διαδραματίζονται αβάσταχτα γεγονότα.Επιστροφή στη συριακή πραγματικότητα.
Οι μάσκες έπεσαν δεν τίθεται θέμα πια εμφυλίου πολέμου αλλά μια ωμή επέμβαση μιας χώρας της Τουρκίας εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους της Συρίας.Η Τουρκία η οποία αρνείται ως και σήμερα ν΄αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων αποφάσισε να την επαναλάβει!Οι Tούρκοι μισθοφόροι βεβήλωσαν εκκλησίες ,λεηλάτησαν σπίτια υποστηριζόμενοι από τους "συμπαθητικούς" υπερασπιστές της Ελευθερίας που έκτοτε είναι η μόνη αναγνωρισμένη από το Παρίσι και όχι μόνο ως η μόνη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας(συριακή αντιπολίτευση).Η Τουρκία προβαίνει σε μια εθνοκάθαρση στο αρμένικο χωριό του Kessab στη βόρεια Συρία.
Οι αιώνια ερωτευμένοι των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γαλλία και ΗΠΑ έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο από την εκκωφαντική σιωπή τους και δεν ήταν παρά η συριακή κυβέρνηση που τα κατήγγειλε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και η αρμενική.
Εδώ και 35 χρόνια το 1979 οι βιετναμέζοι στρατιώτες ανακάλυπταν τους τάφους της τερατώδικης γενοκτονίας που διέπραξαν οι Κόκκινοι Χμερ, μια από τις χειρότερες της Ιστορίας.Μετά από όλα αυτά αλλά και τις γενοκτονίες του β παγκόσμιου οι κυβερνήσεις μας τι κάνουν;
Αυτές υποστηρίζουν τους... Κόκκινους Χμερ.Εξοπλίζουν και χρηματοδοτούν τους δήμιους ! Αυτό συμβαίνει σήμερα στα συροτουρκικά σύνορα!Τίποτα και καμιά πολιτική δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γεγονός ότι τα λεγόμενα πολιτισμένα κράτη σήμερα που σε άλλες περιπτώσεις παραδίδουν μαθήματα υποστηρίζουν τους Τούρκους ενώ αυτοί συνεχίζουν την γενοκτονία των Αρμενίων!»
Keywords
Τυχαία Θέματα