Παει να τους τρελανει ολους η προεδραρα...

11:46 30/7/2014 - Πηγή: Fimotro
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΜΠΙΝΙΟ!
ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ
Ανήμερα των γενεθλείων του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάει να τους τρελάνει όλους. Ο πρόεδρος του Θρύλου κλείνει σήμερα τα 47 χρόνια ζωής και θέλει να κάνει στον Ολυμπιακό δώτο τη μεγαλύτερη μεταγραφή...

των τελευταίων ετών.
Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν οι προσεχείς ώρες αναφορικά με την έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Ρομπίνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τόσο την πλευρά της Μίλαν, όσο και αυτή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ωστόσο δεν παίζει … μόνος του και αυτή η πτυχή προσθέτει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα»!

Χαρακτηριστικές της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί γύρω από το μέλλον το 30χρονου διεθνούς φορ είναι οι δηλώσεις του Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν ερωτηθείς για το πού βρίσκεται η υπόθεση του Ρομπίνιο, έσπευσε να μεταθέσει τις όποιες εξελίξεις για την Τετάρτη (30.7) κάνοντας λόγο για κρίσιμο 24ωρο:

«Δεν έχουμε κάτι το νεότερο ή το οριστικό για τον Ρομπίνιο. Δεν κάναμε σήμερα την τελική μας επαφή, όπως γράφτηκε. Μπορώ να σας πως ότι αυτό το 24ωρο θα είναι κρίσιμο για τον παίκτη. Θα μιλήσουμε και αύριο για να βρούμε λύση», τόνισε σχετικά ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι».

Για να δούμε τι θα δούμε
Keywords
Τυχαία Θέματα