''oσο πιο γρηγορα φυγει η κυβερνηση τοσο το καλυτερο''...

15:06 3/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Την εκτίμηση ότι από τον Οκτώβριο και μετά ανοίγει μια περίοδος που θα έχει έντονα τα χαρακτηριστικά της προεκλογικής μάχης εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός ...
εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.
«Από τον Οκτώβρη και μετά έως και το αργότερο το Φεβρουάριο του 2015 που τελειώνει η θητεία του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας, το ενδεχόμενο των εκλογών είναι ορθάνοιχτο. Κανείς δεν μιλάει για κυβέρνηση τετραετίας. Και όποιος το λέει, τον αντιμετωπίζουν περίπου ως γραφικό», παρατήρησε
ο κ. Παπαδημούλης.
Επεσήμανε ακόμη ότι «όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση με τις κάλπες, τόσο το καλύτερο για τη χώρα και την οικονομία και για αυτούς οι οποίοι είναι τα θύματα του μνημονίου».
Υπογράμμισε ωστόσο ότι η κυβέρνηση «δεν θα φύγει από μόνη της» και γι’ αυτό, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να «σπρώξει» περισσότερο, πείθοντας ότι είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση.
Σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αυτές προκαλούνται από «τα συντρίμμια που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική», ξεκαθαρίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν πατάει κουμπιά για να οργανώνονται οι κοινωνικές κινητοποιήσεις και δεν πιστεύει στον κομματικά εξαρτημένο συνδικαλισμό».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα