Ως γιος αποστρατου θελει τη θεση δενδια

13:16 6/6/2014 - Πηγή: Fimotro
​ΕΞΑΛΛΗ Η ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Μιχελάκης κάθισε στην Αθήνα μπας και καταφέρει και διασωθεί από τον ανασχηματισμό και πάρει το … αίμα του πίσω, διαδεχόμενος όπως πιστεύει τον Δένδια στο υπουργείο δημόσιας τάξης. Ο Μιχελάκης όπως...
είναι σε θέση να γνωρίζει το Fimotro προτάσσει ότι είναι γιος απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.
Πάντως στην Κατεχάκη έχουν βάσιμες
υποψίες πως την γνωριμία Μιχελάκη-Πάλλη την έκανε «δημοσιογραφίσκος» και πρώην υφιστάμενος του υπουργού εσωτερικών που στο “μπατσοsite” που έχει δημιουργήσει είχε μόνιμη ρεκλάμα επί μήνες με φωτογραφία μάλιστα από το πολεμικό «μουσείο» του Πάλλη στο οποίο και χθες έγινε η μυστηριώδης κλοπή. Πρόκειται για το «μουσείο» που η Κρατική Ασφάλεια βρήκε ένα σωρό … εύχρηστα όπλα.
Να είναι τυχαίο πως ο δημοσιογράφος αυτός στο παρελθόν υπηρέτησε και ως έμμισθος σύμβουλος υπουργού Δημόσιας Τάξης που λόγω σκανδάλων αφανίστηκε στη συνέχεια από την πολιτική ζωή του τόπου.
Πάντως στην τελευταία δικογραφία Πάλλη, υπάρχει κατάθεση σύμφωνα με την οποία ο Μιχελάκης είχε επισκεφθεί και την βίλα του λαθρεμπόρου όπλων στα Νότια προάστια, εκεί όπου η Αντιτρομοκρατική κατέσχεσε στη συνέχεια όπλα, σπαθιά και σύμβολα για την ιστορία του Χίτλερ.
Και μια τελευταία λεπτομέρεια ο Δένδιας στο συγκεκριμμένο «μπατσοsite» έχει γίνει πολλές φορές στόχος με τουλάχιστον υβριστικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό του. Τυχαίο;
Keywords
Τυχαία Θέματα