Οριστικοποιηθηκε η αυριανη απεργια γσεε-αδεδυ

14:45 12/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για αύριο Πέμπτη αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ. Mιλώντας στο Reuters, ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος δήλωσε...

ότι θέλουν να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και να διαμαρτυρηθούν «για τις απαράδεκτες αλλαγές που απαιτήθηκαν από τους δανειστές».

Τη συμμετοχή της στην αυριανή απεργία ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΥΟ) η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «τα όσα διαδραματίζονται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αποκαλύπτουν και τεκμηριώνουν έμπρακτα την αναξιοπιστία της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης και των όσων παραγόντων υποστηρικτών της διαβεβαίωναν ότι ''η ΕΡΤ δεν θα κλείσει'', ''δεν θα υπάρξουν απολύσεις''»

Όπως τονίζει, «το μήνυμα είναι σαφές, διαρκές και δεν πρέπει να μείνει χωρίς ηχηρή και κυρίως έμπρακτη απάντηση από όλους τους εργαζόμενους, από όλη την κοινωνία, από όλο το λαό, που είναι ο κυρίαρχος ιδιοκτήτης και αιμοδότης χορηγός της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην πατρίδα μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα