Οριστικο ''μπλοκο'' απο το ελεγκτικο συμβουλιο για την αναπλαση της ''λεωφορου''...

20:50 25/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Οριστικά φρένο μπαίνει στην ανάπλαση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία ανακοινώθηκε στον Παναθηναϊκό ...
και ακυρώνει το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλαση του γηπέδου και της περιοχής. Αυτό είχε γίνει γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο πλέον έχουν ενημερωθεί επίσημα και στην ΠΑΕ, αλλά και στον Ερασιτέχνη.

Το σκεπτικό είναι αυτό που βγήκε προς τα έξω και πριν μερικές μέρες. Δηλαδή πως είναι σε ενεργή διαδικασία η «Διπλή Ανάπλαση» και σε πέντε χρόνια ο Παναθηναϊκός
θα έχει έτοιμο το νέο γήπεδο στο Βοτανικό. Αυτό είναι και το Προεδρικό Διάταγμα που προσπαθεί να μπλοκάρει μέσω ΣτΕ ο Ερασιτέχνης, ώστε να μην γκρεμιστεί σε μια πενταετία το γήπεδο στη Λεωφόρο.

Εκτός αυτού, ο δεύτερος λόγος σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live sport» είναι το γεγονός πως δεν προβλέπεται από τον τελευταίο νόμο η επέκταση του οικοπέδου. Πλέον το... μπαλάκι περνάει στα χέρια της κ. Δούρου, η οποία είναι και αυτή που καλείται να ανακοινώσει την οριστική απόφαση στο ζήτημα αυτό.

Πηγή: gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα