Οποιος νομιζει οτι εαν εκλεγει ο βοριδης στη νδ θα ανακοπει το ρευμα ανοδου της χρυσης αυγης κανει πολυ μεγαλο λαθοσ!

10:32 25/9/2015 - Πηγή: Fimotro
EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΔΕΞΙΟΣ" ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ... ΣΥΣΤΗΜΑ!
Αγαπητό Fimotro,
μας έχει πρήξει τα... συκώτια η δεξιά τάση της ΝΔ ότι μόνο με έναν "δεξιό" αρχηγό η ΝΔ θα μπορέσει να διεισδύσει στο εκλογικό σώμα της Χρυσής Αυγής που πήρε πάνω από 7%. Έτσι λένε, αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ. Και εξηγούμαι...
1. Ο Μάκης Βορίδης μπορεί να δηλώνει "δεξιός" και το παρελθόν του να παραπέμπει
στην ακροδεξιά, αλλά δεν έχει τίποτα αντισυστημικό πάνω του. Αντιθέτως αν και "δεξιός" όλοι γνωρίζουμε και φαίνεται αυτό από την προβολή που του επιφυλάσσει το παραδοσιακό σύστημα των εκδοτών, ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους βαρόνους των ΜΜΕ γι αυτό και τον προσκαλούν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση στα δικά τους ΜΜΕ.
2. Ο Μάκης Βορίδης μπορεί να δηλώνει "δεξιός" αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το εκλογικό ακροατήριο της Χρυσής Αυγής. Την Χρυσή Αυγή δεν την ψήφισαν Νεοναζί και Φασίστες. Την ψήφισαν αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι από το πολιτικό σύστημα ψηφοφόροι που βρήκαν διέξοδο στην ακροδεξιά ακριβώς για να τιμωρήσουν το σάπιο πολιτικό προσωπικό. Κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να ψηφίσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές επειδή θα έχει αρχηγό τον "δεξιό" Βορίδη. Ο άνθρωπος είναι πιο συστημικός και από το... σύστημα!
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν την βλέπει μπροστά του είναι πραγματικά φανατισμένος...
Ευχαριστώ.
Γ.Κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα