Ομολογησε το εγκλημα του ο αλβανος συζυγοκτονος

10:16 25/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την απαγωγή του 4χρονου Φοίβου από τον πατέρα του μετά τη δολοφονία της μητέρας του από τον ίδιο του τον πατέρα. Το μικρό αγόρι βρέθηκε τελικά στη Χαλκιδική, μόλις 1 χλμ μακριά από το χωριό...
Ορμύλια, εκεί όπου ζούσε μαζί με τη μητέρα του πριν αυτή να πέσει νεκρή από τα χέρια του 35χρονου συζύγου της Κλοντ Λέσι.
Ο 35χρονος συζυγοκτόνος, που δολοφόνησε τη σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου και εξαφανίστηκε μαζί με το ένα από τα δύο τους παιδιά, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας έπειτα από 18 ημέρες αγωνίας.
Σύμφωνα
με πληροφορίες, ο 35χρονος εντοπίστηκε σε καλύβα στην περιοχή όπου διατηρούσε μελίσσια από δύο Αλβανούς εργάτες που πήγαν νωρίς το πρωί στην περιοχή για να κλαδέψουν. Τον καθυστέρησαν μιλώντας μαζί του και στέλνοντας μηνύματα στον θείο και τον παππού του μικρού Φοίβου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά δεν προσέγγισαν το σημείο όπου βρισκόταν ο Λέσι για να μην τον εξαγριώσουν.
Οπως γράφει το protothema.gr, ο 35χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι στην καλύβα πήγε σήμερα τα ξημερώματα και πως όλες αυτές τις ημέρες προσπάθησε να απομακρυνθεί από την περιοχή, όμως δεν τα κατάφερε λόγω των αστυνομικών μπλόκων. Κάθε βράδυ άλλαζε σημείο προκειμένου να μην εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.
Όπως είπε στους αστυνομικούς το πρώτο βράδυ μετά τη δολοφονία έμειναν σε ένα αντίσκηνο στο βουνό, στη συνέχεια έμειναν σε ένα εγκαταλειμένο αυτόκινητο και τα υπόλοιπα βράδια όπου έβρισκαν.
Eίχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα από 75χρονο άνδρα ο οποίος ισχυριζόταν πως είδε τον 35χρονο με τον μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες κοντά στο χωριό, γεγονός που κινητοποίησε εκ νέου τις Αρχές για έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Κλοντ Λέσι θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του. Εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τον βαρύνει, σχηματίζεται επιπλέον δικογραφία για έκθεση του ανήλικου γιου του σε κίνδυνο ζωής.
Ο Λέσι εξακολουθεί να κρατείται στην ασφάλεια, ενώ κατά πληροφορίες, έχει καταθέσει ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα κινούνταν στα όρια του νομού Χαλκιδικής, καθώς αποπειράθηκε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της ισχυρής κινητοποίησης των αστυνομικών αρχών.
Το παιδί υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις, ενώ το συνάντησαν ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς να εντοπιστεί πρόβλημα υγείας.
Keywords
Αναζητήσεις
ομολογια αλβανου
Τυχαία Θέματα