Ολο και πιο βαθεια στο «βουρκο» η νεριτ (ερτ) καρατομουνται οι γενικοι ((!)

12:44 30/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Φαίνεται ότι το «μόρφωμα» που ονόμασαν ΝΕΡΙΤ, μετά από έναν χρόνο, ασυδοσίας, δυσοσμίας και κυβερνητικής «πατάτας» δεν έχει μέλλον. Μαφία και συμμορίες του ραδιομεγάρου...
ελέγχουν πλήρως την κατάσταση, παρά τις όποιες προσπάθειες της νέας ηγεσίας.

Η ίδια η διοίκηση έχει εγκλωβιστεί στο παρελθόν, προσπαθώντας να κάνει ανανέωση με κατεστραμμένα «υλικά» μέσα από επιτροπές και πρόσωπα, που είναι βουτηγμένα στη «δυσοσμία». Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας από πολιτικά πρόσωπα, των δυο παρατάξεων που ελέγχουν τη συγκυβέρνηση, αλλά και στο ίδιο το
Μαξίμου υπάρχει δυσαρέσκεια για την επικρατούσα κατάσταση.

Καψής και Βενιζέλος που διόρισαν τα πρόσωπα της αρεσκείας τους, σε θέσεις κλειδιά κάνουν το παιχνίδι. Μπορεί να έφυγε η Μεγάλη Αικατερίνη(Ευαγγελάκου) και ο κ. Προκοπάκης, αλλά τα ονόματα που άφησαν πίσω, είναι πρόσωπα δικής τους εμπιστοσύνης. Μέσα στα πλαίσια αυτά έχει αποφασιστεί η καρατόμηση των γενικών διευθυντών για μια πιο ευέλικτη λειτουργία του φορέα και ανανέωση προσώπων. Το πότε θα γίνει η απομάκρυνση τους, θα αποφασιστεί από την νέα ηγεσία σε συνεργασία με τη συγκυβέρνηση. Η απόφαση είναι οριστική.

Από την άλλη πλευρά η αντιπολίτευση και τα πρόσωπα που έχουν την ευθύνη των ΜΜΕ και της ΕΡΤ, έχουν διαμηνύσει προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι μόλις έρθει στην εξουσία θα επαναλειτουργήσουν την ΕΡΤ και υποστηρίζουν ότι: Η θητεία του ΕΣ και ΔΣ του «μορφώματος» της ΝΕΡΙΤ, τελειώνει σε λίγους μήνες και δεν έχει δικαίωμα να δεσμεύσει την εταιρεία με αποφάσεις και προγράμματα «μούφα». Ύστερα όλοι πιστεύουν ότι οι εκλογές θα γίνουν οπωσδήποτε μέσα στο 2014 και θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό.

Εκεί που υπάρχει η μεγαλύτερη ανωμαλία, είναι στις προκηρύξεις επιλογής προσωπικού με επιτροπές και αξιολογητές. Όλα γίνονται μέσα σε βαθύ σκοτάδι χωρίς τίποτα το ανακοινώσιμο. Συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, νύχτα, η μέσα από τηλεφωνήματα και παραβιάσεις, κανόνων δικαίου και αξιοκρατίας, όπως αναφέρουν και πολλά δημοσιεύματα. Η βιασύνη της κυβέρνησης και της νέας ηγεσίας, να λειτουργήσει με οποιοδήποτε κόστος το «μόρφωμα» τη ρίχνει όλο και πιο βαθειά στο «βούρκο».

Εμείς έχουμε ονόματα προσώπων, συνεργατών, επιτροπών, συμβούλων που διόρισε η νέα ηγεσία-προφανώς «αθελά της»-τα οποία είναι για τα «μπάζα» πέρα από την ανικανότητα, δεμένα με το παρελθόν της «αμαρτωλής» ΕΡΤ που βγαίνουν συνέχεια από τους υπονόμους. Ποιες λοιπόν αόρατες δυνάμεις τα επιβάλλουν;

Μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι οι απολυμένοι-εργαζόμενοι της ΕRTopen, με αξιοθαύμαστο τρόπο διαδικτυακά λειτουργούν, περισσότερους από 15 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ την ΕΡΤ3, με πρόγραμμα πολύ πιο ποιοτικό από αυτό του «μορφώματος». Γι΄άυτό και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Η μέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ θα τους δικαιώσει. Μεταξάς, Καντάφι και Σαμαράς, θα μείνουν στην ιστορία, για τα μοναδικά κατορθώματα τους στην παγκόσμια σφαίρα. Τη φίμωση το λουκέτο, και τη στέρηση του οξυγόνου, μιας ελεύθερης και δημοκρατικής φωνής.

Συμπέρασμα: Με τις επιλογές που κάνει συγκυβέρνηση και διοίκηση, βυθίζεται κάθε μέρα και περισσότερο μέσα στο «βούρκο». Τώρα μάλιστα που τελείωσε και το Μουντιάλ για την Εθνική μας, το «μόρφωμα» από τις υψηλές τηλεθεάσεις, θα πέσει τόσο χαμηλά που ο κόσμος θα ξεχάσει την υπαρξή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα