Οικονομικα...κινητρα για ολους τους ελληνεσ!

08:42 19/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης
Αγαπητό Fimotro,
Πρώτο μέλημα..της κυβέρνησης πια πρέπει να είναι ή εφαρμογή ενός "έκτακτου οικονομικού προγράμματος ανακούφισης των πολιτών" και ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων...
οι οποίοι έχουν απομονωθεί σε αδιέξοδα όπως η ανεργία, οι έκτακτες εισφορές, η υψηλή φορολογία και γενικότερα τα αδιέξοδα που δημιούργησαν απότομα οικονομική απαξίωση!
Πρέπει... εν τάχει να ενισχυθούν οι πολίτες με κίνητρα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως οι νέοι οι οποίοι νιώθουν την κρίση βιώνοντάς την μέσα από την ανεργία αλλά και την απομόνωση
τους σε σχέση με την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο...
Εν τάχει... οι συνταξιούχοι που έχασαν μέρος της σύνταξής τους πρέπει να ενισχυθούν το συντομότερο δυνατόν να δοθεί άμεση λύση με κονδύλια για φάρμακα και νοσοκομεία με στόχο πάντα την αξιοπρεπή διαβίωσής τους...αλλά και την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των πολιτών!
Μάλλον...όλα αυτά αλλά και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αλλά και της αγοράς γενικότερα με μειώσεις στο ΦΠΑ με αξιοποίησης κονδυλίων πρέπει να αποτελέσουν πρωταρχικό στόχο της κυβέρνησης αφού χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν ούτε οι πολίτες μπορούν αφού έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο και υπομονή!
Πρέπει... να δημιουργηθεί οικονομική ατζέντα "εθνικής σωτηρίας των πολιτών" με στόχο την ποιότητα διαβίωσης αλλά και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο κράτος...ατζέντα προτεραιοτήτητων που θα εγγύτατε την υγιή διαβίωση των πολιτών αλλά και την αξιοπρεπή τους διαβίωση!
Είναι απαράδεκτο... να μην υπάρχουν κονδύλια για την υγεία, για φάρμακα, για την επιδότηση της ανεργίας των πολιτών και γενικότερα της οικονομικής επιβίωσης όλων των πολιτών!
Αυτό πρέπει να καταλάβει πρωτίστως η Ευρώπη και ας προχωρήσει η κυβέρνηση άμεσα στις σχετικές διαβουλεύσεις για να γίνει κατανοητό ότι εάν υπάρχουν όλα τα παραπάνω μπορούμενα είμαστε αλλιώς!
Οικονομικά... κίνητρα εδώ και τώρα λοιπών για όλους τους Έλληνες!
Σας ευχαριστώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα