Οι ερωτες εφεραν καρπους... στην (ερτ) νεριτ, εν οψη εκλογων! το θρασος φορτσακη!

12:30 1/12/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
«27η Μέρα χωρίς απάντηση και ο κύριος Πρύτανης έχει το θράσος να βγάζει ανακοίνωση ως ΕΣ, ότι αποχωρεί σήμερα 1-12, με ψηλά το κεφάλι! Κύριε Φορτσάκη ποιο Εποπτικό Συμβούλιο...
εκπροσωπείτε εκτός από τον εαυτό σας; Όλοι σας δουλεύουν και εσείς χαμογελάτε; Δώστε μας τα ονόματα των μελών; Ο κύριος Σιμόπουλος σας έχει αδειάσει, δεν το έχετε πληροφορηθεί;»

Φαίνεται ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν ο έρωτας είναι φλογερός, δεν απαιτούνται 9 μήνες για να αποδώσει.. καρπούς. Ιδιαίτερα όταν έρχονται εκλογές,
η πίεση και το στρές, φέρνουν πρόωρα τη «γέννα». Και τι γέννα; «Πορφυρογέννητη». Μην πάει το μυαλό σας σε νεογέννητα. Ίσως είναι λίγο δύσκολο λόγω ηλικίας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Εδώ μιλάμε για αποκατάσταση του μεγάλου έρωτα, αφού οι εκλογές και η αλλαγή πολιτικού σκηνικού τείνουν να τινάξουν στο αέρα τη «φλόγα». Έπρεπε λοιπόν να υπάρξει αποκατάσταση! Το τι «αλλαξοκ...ς» γίνονται στο Ραδιομέγαρο, βλέποντας ότι χάνουν το τρένο δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Ξεπερνούν και το 1981, όταν η ΝΔ βλέποντας ότι χάνει τις εκλογές προσπαθούσε να βολέψει όσο περισσότερους δικούς της μπορούσε. Κάτι ανάλογο έγινε και το 1989 και σε όλες τις αλλαγές των κυβερνήσεων. Αυτό που γίνεται όμως τώρα δεν έχει προηγούμενο. Παρανομία και βρωμιά στο αποκορύφωμα της, μέσα στο Ραδιομέγαρο με τις ευλογίες κάποιων πολιτικών «τύπων». Για να κάνεις όμως τις βρώμικες δουλειές πρέπει να ξέρεις από τέτοιο αλισβερίσι και να είσαι και ο ίδιος γνώστης του αντικειμένου!!! Και από τέτοιους το Ραδιομέγαρο έχει παράδοση!

Αλλά για να έρθουμε στον μεγάλο έρωτα. Στις 12 Οκτωβρίου σε αναρτησή μας με τίτλο: «Χίλιες και μία...νύχτες στην (ΕΡΤ)ΝΕΡΙΤ! Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στο Ραδιομέγαρο», γράφαμε μεταξύ άλλων:

«Απολαμβάνετε τον έρωτα, όπως ο εγκρατής πίνει το κρασί του. Μην μεθάτε».
Αλφρέντ Ντε Μισέ (Alfred de Musset)Γάλλος συγγραφέας και διανοούμενος.

Φαίνεται όμως ότι ο ασυγκράτητος αξιωματούχος, που κατέχει και εξέχουσα θέση μέσα στο Ρδιομέγαρο, δεν ακολούθησε την συνταγή του Ντε Μισέ και ήπιε αρκετά ποτηράκια παραπάνω και «μέθυσε» από ο έρωτα!
Όταν φούντωσε όμως η επιθυμία, για σεξ, ακράτητος ακολούθησε τα λόγια της Ιζαμπέλ Αλιέντε:....

Αυτό δεν ήταν αρκετό για έναν άντρα με δύναμη και ερωτικό πάθος και έπρεπε να προχωρήσει. Ήδη εκφραζόταν ολοκληρωτικά-το πάθος-από το έτερον ήμισυ, που στο πρόσωπο του ερωτοχτυπημένου στελέχους, έβλεπε να πραγματοποιούνται τα.. όνειρά της! Ο αξιωματούχος πάλι, έβλεπε στο προσωπό της, κάτι από τη Μέριλυν Μονρόε η τη Μόνικα Μπελούτσι!»

Τώρα λοιπόν που οι εκλογές ανατρέπουν τα όνειρα, οι ευεργετηθέντες της Αγίας Παρασκευής ανάλαβαν την αποκατάσταση «της»σε είδος, και όλων των «αδικημένων», γνωρίζοντας ότι η παρουσία τους στο Ραδιομέγαρο θα είναι παρελθόν, αντιμετωπίζοντας και προβλήματα με τη δικαιοσύνη όταν θα αποχωρήσουν.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ που έχει αποχωρήσει εδώ και 5 χρόνια, οι δοσοληψίες του με την δικαιοσύνη δεν έχουν τελειωμό!!!

Ελάτε λοιπόν μαζί μου, για να ξετυλίξουμε τον μίτο της Αριάδνης!
Μετά το «μαύρο» και το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, όσες προσπάθειες και αν έγιναν για αποκατάσταση της νομιμότητας και λειτουργίας ενός υγιούς ραδιοτηλεοπτικού φορέα απέβησαν άκαρπες.

Έτσι αποδείχτηκε ότι η συγκυβέρνηση δεν είχε κανένα σχέδιο, πλάνο, μελέτη, εκτός από το.. «μαύρο». Άρχισε τις αλχημείες με παράνομες πράξεις και υποσχέσεις, για να φθάσουμε στο σήμερα, χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτα και να βρίσκεται εκτεθειμένη. Όλοι θέτουν το ερώτημα, γιατί έκλεισε η ΕΡΤ; Απάντησε βέβαια δεν υπάρχει.

Βλέποντας κυβέρνηση και «ηγεσία» (ΕΡΤ)-ΕΔΤ-ΔΤ-ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ, ότι χάνουν το παιχνίδι με τις επερχόμενες-σε δυο, τρεις μήνες-εκλογές ξεκίνησαν την αποκατάσταση, των «παιδιών» τους για να έχουν πρόσβαση στη νέα κατάσταση η να φέρουν ανωμαλία στον φορέα αμέσως μετά τις εκλογές. Άλλη ερμηνεία δεν υπάρχει. Διότι εάν ήθελαν ηγεσία μορφώματος ΝΕΡΙΤ-συγκυβέρνηση να λειτουργήσουν τίμια, θα έπρεπε να παγώσουν όλες τις διαδικασίες και μετά τις εκλογές, να αποφασίσουν για το μέλλον του φορέα.

Δείτε τώρα όλες τις παρανομίες και καταστρατήγηση νόμων που κατ΄ευθείαν σου περνάνε... χειροπέδες.

-Μετά την παραίτηση Μακρυδημήτρη ο κ.Φοτρσάκης διορίζει προσωρινό πρόεδρο τον Πέτρο Μάη που έχει συνταξιοδοτηθεί από την ΕΡΤ και έχει επιστρέψει άτυπα για να επεξεργαστεί τα βιογραφικά των προκηρύξεων. Ο ίδιος έχει και άριστες σχέσεις με τον κύριο Φορτσάκη.

-Στη συνέχεια ο κ. καθηγητής, ενώ θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει λόγω ασυμβίβαστου-έχει εκλεγεί Πρύτανης-προκηρύσσει διαγωνισμό για πλήρωση θέσεων νέου ΔΣ στην ΝΕΡΙΤ που έχει λήξει, ενώ εκ των προτέρων όλοι γνωρίζουν ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος και τα μέλη, με μια προκήρυξη Παρωδία....

-Στις 3 Οκτωβρίου ό ίδιος, κατά παράβαση του Ν.4173/2013 ως ΕΣ,(από τα 7 μέλη έχουν μείνει.. 3)διορίζει παράνομα νέο ΔΣ. Πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος(συνταξιούχος) για 5 χρόνια ο κολλητός του Πέτρος Μάης. Μέλη ένας αξιολογητής(συνταξιούχος) που συμμετείχε στην επιλογή υποψηφίων για προσλήψεις και μία πρώην νομική σύμβουλος(συνταξιούχος) της ΕΡΤ. Μαζί τους και δυο άσχετα πρόσωπα για να ξεκινήσουν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέχρι τις εκλογές.

-Το νέο ΔΣ που είναι παράνομα διορισμένο, με μια απόφαση βόμβα, δίνει όλες τις εξουσίες στον Πέτρο Μάη και τον κάνει πανίσχυρο, με την υπογραφή του, προστατεύοντας τα κοράκια της ΕΡΤ, που χρόνια τώρα, τα ίδια και τα ίδια της πίνουν το αίμα!

Και για να δείτε πως λειτουργεί το κύκλωμα. Η ΕΕΣ(Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών) πήρε εκπομπή. Πρόεδρος είναι ο Χ.Π. πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, που συνεργάστηκε με τον Πέτρο Μάη και συναίνεσε να γίνει γενικός διευθυντής(έστω για λίγο πριν βγει στη σύνταξη), ο οποίος έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ χωρίς επιτυχία(Ένυ Μαγιάση κάτι θα γίνει και για σένα. Υπομομή!). Μέλη της ΕΕΣ είναι και τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην αξιολόγηση σκηνοθετών. Είδατε πως πληρώνονται οι εξυπηρετήσεις;

-Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος δεν μπορεί να ξεχάσει τον μεγάλο ευεργέτη του και απλόχερα εκπληρώνει τις επιθυμίες του! Να αναθέτει σειρές και εκπομπές με χιλιάδες ευρώ σε πρόσωπα με... παρελθόν. Να προσλαμβάνει προσωπικό, που δεν έχει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Μας έχουν καταγγελθεί, σημεία και τέρατα. Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία βαθμολογητών, αξιολογητών και λοιπών προσώπων.

Με δυο λόγια προσλαμβάνονται με σημειώματα. Εμείς βρήκαμε τα βιογραφικά τριών προσώπων που συμμετείχαν στις συνεντεύξεις των σκηνοθετών. Τώνης Λυκουρέσης, Τάσος Ψαράς και Μαρία Οικονόμου. Θα προτιμήσω τη σιωπή, εκφράζοντας τη λύπη μου, ανεξάρτητα αν γνωρίζουν η όχι από τηλεόραση, διότι είναι συνένοχοι σε ένα όργιο παρανομιών και συνηγορούν στο μαύρο και το κλείσιμο της ΕΡΤ, που χρόνια τώρα τους έδινε ένα κομμάτι «παντεσπάνι».

Με όλα λοιπόν τα πάρα πάνω δεδομένα, έχουμε: Σήμερα Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου να αποχωρεί... «επίσημα» κατά δηλωσή του ο κ. Φορτσάκης και να θριαμβολογεί για το διαλυμένο μόρφωμα πού άφησε πίσω του. Να του ευχηθούμε να μην τον συναντήσουμε σε δικαστικές αίθουσες να υπερασπίζεται τον εαυτό του, ως one man Show!

Τα ονόματα του ΕΣ δεν μας τα αποκάλυψε, τα πήρε μαζί του σαν επτασφράγιστο μυστικό. Στη βουλή όμως δεν μπορεί να κρυφτεί.
Φεύγοντας άφησε πίσω του στάχτες και αποκαΐδια, αλλά ισχυρούς δεσμούς με το Ραδιομέγαρο, αφού πρόεδρος και μέλη είναι δικά του παιδιά, φροντίζοντας ο ίδιος για την τύχη τους όπως:

-Παράνομο διορισμένο ΔΣ από τον ίδιο.
-Για τον πανίσχυρο πρόεδρο(παράνομο) να παίρνει αποφάσεις.
-Ένα παράνομο ΔΣ να προκηρύσσει πρόσκληση ενδιαφέροντος, για ΕΣ και να αξιολογεί τα μέλη που θα το ελέγχουν.
-Έναν πρόεδρο-διευθύνοντα σύμβουλο να φθάνει στην γελοία απόφαση, ζητώντας αξιολογητές μέσα στο Σαββατοκύριακο για να εμπλακούν σε παρανομίες και να ρίξουν στάχτη στα μάτια ότι όλα γίνονται αξιοκρατικά! Αριθ.πρωτ. 2588/28/11/2014 προθεσμία μέχρι 1-12 Δευτέρα ώρα 20:00. Ψάχνουν για τρελούς.

Βλέποντας ότι χάνουν την εξουσία, τους έχει πιάσει τέτοιος πανικός, και προσπαθώντας να διορθώσουν ένα λάθος πέφτουν σε άλλο μεγαλύτερο, ενώ γνωρίζουν ήδη ποιοι θα είναι οι επόμενοι αξιολογητές. Εκτός και δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και τους ψάχνουν με το φανάρι του Διογένη. Όπως και στην περίπτωση του ΕΣ, που με παρατάσεις προσπαθούν μπας και βρούν κάποιον τρελό να συμμετέχει. Τρελοί όμως για βρώμικες δουλειές δύσκολα να βρεις την σήμερον ημέρα..παρανοϊκούς μπορεί!

Από τη άλλη η κυβέρνηση με συνεχείς ανανεώσεις μέσα από τροπολογίες στη βουλή, για τους ενοικιαζόμενους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, τους παραχωρεί στη ΝΕΡΙΤ, με δίμηνες συμβάσεις, που έγιναν τρίμηνες και τώρα 6μηνες, μέχρι τον Ιούνιο, με καθεστώς σκλάβων του Μεσαίωνα. Η κοροϊδία και το δούλεμα πάει σύννεφο!!!

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά τις εκλογές οι εργαζόμενοι του Ραδιομεγάρου δεν έχουν να φοβηθούν ότι θα μείνουν άνεργοι, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί ότι θα επαναλειτουργήσει την ΕΡΤ όπως ήταν πριν την 11ην Ιουνίου. Με δυο προϋποθέσεις θα λέγαμε εμείς:

α) Όσοι θελήσουν να παραμείνουν στο Ραδιομέγαρο, θα φέρουν διακριτικό σήμα της ΕΔΤ-ΔΤ-ΥΠΟΙΚ, που συνεργάστηκαν για εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι να απογαλακτιστούν από τα τρία αυτά στάδια που πέρασαν και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

β) Όσοι δεν επιθυμούν να μείνουν στο Ραδιομέγαρο, τους περιμένει σίγουρη δουλειά στην ERTopen την οποία θα τους παραχωρήσουν αφιλοκερδώς οι..συναδελφοί τους.
Όσο για τον μεγάλο έρωτα μόλις κάνει την εμφανησή του στην μικρή οθόνη θα σας συστήσουμε την εκπομπή να μας πείτε τη γνώμη σας και αν τα γούστα του αξιωματούχου άξιζαν τέτοιες θυσίες!

Διαβάστε τώρα την ανακοίνωση του αποχωρούντα κ. Φορτσάκη εκ μέρους του Εποπτικού Συμβουλίου. Ποιου συμβουλίου ας μας το πει ο ίδιος. Πρόκειται για κείμενο φαρσοκωμωδίας! Κύριε Μάη επειδή οφείλεται πολλά στον κ. Πρύτανη, με την υποθήκη που σας άφησε, πιστεύω κατά την αποχωρησή του από το Ραδιομέγαρο να δώστε εντολή στα Μουσικά Σύνολα να παιανίζουν την Ισπανική αποχώρηση προς τιμήν του αλλά και για τις «υπηρεσίες» που προσέφερε...

Κυρία Βούλτεψη, έχετε γνώση του τι συμβαίνει στο Ραδιομέγαρο; Το έχετε επισκεφθεί τελευταία; Θα μου πείτε τι να επισκεφθείτε; έναν σκελετό από στάχτες; Έχετε δίκιο...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΦΟΡΤΣΑΚΗ

Μετά την τοποθέτηση της νέας Διοίκησης της ΝΕΡΙΤ ΑΕ και την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση νέου Εποπτικού Συμβουλίου, όπως ο νόμος προβλέπει, το απερχόμενο Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ επισημαίνει τα ακόλουθα:

Κατά τους 15 μήνες λειτουργίας του υπό αντίξοες συνθήκες, οι οποίες προέκυψαν από το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ ΑΕ, το Εποπτικό Συμβούλιο εγγυήθηκε τη διενέργεια υψηλών απαιτήσεων διαγωνισμών, διασφαλίζοντας προϋποθέσεις και κριτήρια στις προκηρύξεις, όπως πτυχία, μεταπτυχιακά, γνώση ξένων γλωσσών και την απαραίτητη βεβαίως προϋπηρεσία, ώστε η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση να στελεχωθεί από ανθρώπους αυξημένων προσόντων. Πρόκειται για τομή στο χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, που άνοιξε την εργασιακή πύλη της ΝΕΡΙΤ σε υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό.
Το Εποπτικό Συμβούλιο ενέκρινε το στρατηγικό σχέδιο της Εταιρείας, την Επιτροπή Δεοντολογίας και τον Διαμεσολαβητή της ΝΕΡΙΤ, που πρότεινε η νέα Διοίκηση της ΝΕΡΙΤ με Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του ΔΣ τον οικονομολόγο κ. Πέτρο Μάη.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήδη, όπως το ίδιο το Εποπτικό Συμβούλιο ζήτησε από το ΔΣ, το τελευταίο προκήρυξε τις θέσεις του νέου Εποπτικού και θεωρώντας ότι έκλεισε πλέον ο κύκλος λειτουργίας του σημερινού Εποπτικού Συμβουλίου, αποχωρούμε από το Εποπτικό Συμβούλιο από την προσεχή Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, οπότε και τελειώνει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για το νέο Εποπτικό. Εφεξής εναπόκειται αποκλειστικά στην Πολιτεία να κινήσει ταχέως τις διαδικασίες επιλογής και διορισμού των νέων μελών.
Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ ΑΕ

Υ.Γ. Κύριε Φορτσάκη βάλτε και τις υπογραφές των υπολοίπων μελών, μη μας δουλεύετε, μεγάλα παιδιά είμαστε. Δεν πρέπει να ευχαριστήσουμε ονομαστικά όλα τα μέλη, για την προσφορά τους; Ποια είναι αυτά; Δεν δικαιούνται λίγη «δόξα»; γιατί την θέλετε όλη...δική σας;;;;;;;;;;
Keywords
ερωτες, ΕΡΤ, οψη, θρασος, οψη, θρασος, ερωτες, χιλιες και μια νυχτες, ερτ αε, εκλογες, νεα δημοκρατια, νέα, εεσ, βουλη, συριζα, ιουνίου, οφείλεται, μμε, προσφορες, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, υπουργειο δικαιοσυνης, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2014, αξιολογηση, επιθυμιες, γνωμη, γνωση, δουλεια, ηγεσια, ιζαμπελ αλιεντε, μμε, ονειρα, ονοματα, πιεση, πυλη, τηλεοραση, τυχη, ωρα, αλχημειες, βιογραφικα, βομβα, βρισκεται, γινει, γινεται, γινονται, δευτερα, διαστημα, δυναμη, δειτε, δηλωση, διοικηση, δικη, δυναμικο, εγινε, εεσ, ευρω, υπαρχει, επρεπε, επιθυμια, ερτ αε, ερχονται, ετερον ημισυ, ιδια, ιδιο, ειδος, ημισυ, κυβερνηση, κειμενο, κυκλος, κυριε, κρασι, λαθος, λυπη, λογια, μαυρο, μαη, ματια, μηνες, μυστικο, μορφωμα, μπορειτε, μαρια, μυαλο, νομικη, οθονη, ουσιαστικα, οφείλεται, παιδια, παθος, υπογραφη, πολιτεια, προβληματα, προσληψεις, πρυτανης, σειρες, σιγουρη, συνεχεια, σιωπη, συνταγη, σχεδιο, τασος, τομη, τρενο, τρια, φαναρι, βρωμια, δικιο, δουλειες, εκπομπες, για σενα, ιδιαιτερα, ιουνίου, κομματι, μεινει, μελετη, παιχνιδι, πληροφοριες, σημα, τρελο, θεσεις, βεβαιως, χειροπεδες, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα