Οι ''χρυσοι'' εφηβοι τιμηθηκαν απο τον προεδρο της δημοκρατιας...

14:28 5/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Τα συγχαρητήρια του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου δέχθηκαν τα «χρυσά παιδιά» της Εθνικής Εφήβων μπάσκετ, η οποία ...
κατέκτησε το Eurobasket U18, που διεξήχθη στον Βόλο, κόντρα στην Τουρκία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να παραλάβουν τιμητικά διπλώματα και να τους ευχαριστήσει για την προσπάθειά τους και το παράδειγμα που δίνουν, ο πρώτος πολίτης της χώρας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι τα παιδιά αυτά αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση,
δείγμα ενότητας και συλλογικότητας για τους συνομήλικούς τους, αλλά και τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της κρίσης. Στάθηκε ιδιαίτερα στη συμπαράσταση της Πολιτείας απέναντί τους, λέγοντας πως ζητάει συγγνώμη που τους έχουν ξεχάσει όλοι και ότι δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. «Η Πολιτεία θα πρέπει να θυμάται αυτές τις μεγάλες στιγμές και όχι να ξεχνάει...» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες της Εθνικής πρόσφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για αθλητικά θέματα Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό και τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης.
Keywords
Αναζητήσεις
νεα στοιχεια για υδρογονανθρακες παρεδωσε η energean στο ελληνικο δημοσιο...
Τυχαία Θέματα