Ζωη : ο τσιπρας ειχε ενημερωσει τους εκβιαστες - δανειστες για τις εκλογες αλλα οχι τη βουλη!

00:30 1/8/2015 - Πηγή: Fimotro
ΝΕΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Νέα σκληρή επίθεση τόσο προς την κυβέρνηση που «παραιτήθηκε στα μουλωχτά» όσο και κυρίως προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν ενημέρωσε τη Βουλή ότι ξεκίνησε τις διαδικασίες διερευνητικών εντολών για το σχηματισμό κυβέρνησης...
εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στις
κοινές δηλώσεις που έκανε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην αρχή της συνάντησής τους το πρωί του Σαββάτου.
Κωνσταντοπούλου: Είχαν έγκαιρη ενημέρωση οι εκβιαστές, την στερήθηκε η Βουλή
Η κ.Κωνσταντοπούλου είπε ότι πρόκειται για «οχληρές παραμέτρους» της διαδικασίας, που ξεκίνησε με μία κυβέρνηση που επέλεγε να παραιτηθεί στα μουλωχτά μη ενημερώνοντας την Βουλή και την πρόεδρό της, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που παρασιώπησε την εκκίνηση αυτής της διαδικασίας από την Βουλή.
Οπως υπογράμμισε η πρόεδρος της Βουλής, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις αξιωματούχων, «είχαν έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση οι εκβιαστές δανειστές, αλλά την στερήθηκε η Βουλή».
Ο κ.Λαφαζάνης από την πλευρά του, ο οποίος επανέλαβε ότι βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει για την συγκρότηση της ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας και ενός αντιμνημονιακού μετώπου, ανέβασε επίσης τους τόνους.
Στις δηλώσεις του σημείωσε ξανά ότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις «έκαναν κουρελόχαρτο τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα» και έχουν επιβάλλει μνημονιακή κατοχή, όπου το μόνο Δίκαιο που ισχύει είναι το Δίκαιο του Μνημονίου.
«Η Ελλάδα δεν είναι ευρωπαϊκή αποικία, πρέπει να παραμείνει Δημοκρατία» υπογράμμισε ο επικεφαλής της νέας ΚΟ, ο οποίος σε άλλο σημείο των δηλώσεών του υπογράμμισε τον κρίσιμο θεσμικό ρόλο της προέδρου της Βουλής για την τήρηση του κανονισμού, του Συντάγματος και της σωστής λειτουργίας της Βουλής.
Εξάλλου, η κ.Κωνσταντοπούλου επιβεβαίωσε ότι το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη των προέδρων των Επιτροπών.
Keywords
Τυχαία Θέματα