Ο βοριδης, ο απατημενος και η ποπη

17:53 24/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Γιώτα Δημητρακοπούλου
(από το enimerosi24.gr)Αγριεμένη η presenter Πόπη με τον Μάκη Βορίδη today! Τον είχε καλεσμένο στο πλατό, αυτός κλασικά cool και άνετος χαμογελώντας να πετά τα πετυχημένα του, αυτή; Αν την έβαζες στο mute και...
απλά έκανες watch την εικόνα έλεγες, θα του χιμήξει! Τέτοιο νεύρο και αγριάδα στο μάτι! Καλέ; Άσε τον άνθρωπο, ανερχόμενος είναι! Πρετεντέρη mou ανέλαβε!

Κάνει δουλειά το 12ποντο
Ενώ στο καπάκι βρε guys μου,
όταν ήρθε στην εκπομπή καλεσμένος ο Μίμης Ανδρουλάκης, εκεί να δείτε για πότε έσκασε χαμόγελα η presenter Πόπη! «Ήρθε η χαρά των blogs!» αναφώνησε με την καρδιά της, όταν της παραπονέθηκε ναζιάρικα αυτός με το καλημέρα σας, ότι τον απατούσε (!) τόση ώρα με τον Βορίδη, ενώ αποκάλυψε ότι τον γυροφέρνουν διάφοροι που ξέρουν ότι την γνωρίζει, για να τους δώσει το τηλέφωνο της!
Εκστασιασμένοι με την εμφάνιση της! Τέτοιο σουξέ η γκόμενα!
Του έκανε στο μεταξύ κι αυτή ναζάκια ότι την απατά γιατί όλο πηγαίνει στους πιο πρωινούς και έλυσε τα προσωπικά του το «ζευγαράκι»…

Μπούγιο
Βρε George Παπαδάκη; Σκούπα λίγο το πλάνο σου! Τίγκα στο γράμμα! Έγραφε από κάτω τις ιδιότητες του Στρατούλη και του Άδωνι, είχαν το θέμα της συζήτησης χαμηλά, κότσαραν και στο logo δίπλα, την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για την Κυριακή… έγκωσε η plasma μας! Ασφυξία μας έπιασε!

Extreme make over
Άλλος άνθρωπος ο μπαγάσας ο Φερεντίνος στην επίσκεψη του today στην πολυθρόνα της Μενεγάκη. Ουδεμία σχέση! Με την εικόνα που βγάζει στο πρωινό… Τι σου κάνει βρε παιδί μου να στέκεσαι απέναντι σε σοβαρό άνθρωπο. Αναδεικνύει την ούτως ή άλλως χάρη σου, που χάνεται άνετα όμως αν βρίσκεσαι με λάθος TV-παρέα! Και ο νοών νοείτω…

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά πρέπει να είναι σόκι και δέος να συναντάς από κοντά την Μενεγάκη. Αυτό τουλάχιστον κάναμε understood, από το πρόσωπο του Φερεντίνου που ήταν μες στο άγχος και την «αναστάτωση»! Εντελώς τρακαρισμένος! Με την καλή έννοια!

Κλείνουμε με την ατάκα που ψαρέψαμε στο facebook για την αλλαγή της ώρας την Κυριακή: Γυρίζουμε το ρολόι… 50 χρόνια πίσω! Και ήμαστε μέσα!

Αμπάχα μπούχα have a nice Σαββατοκύριακο και το volume!
Keywords
Τυχαία Θέματα