Ο βηματοδοτης αργησε να εντοπισει τον… ερπητα του αλεξη!

13:37 16/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Ένα μικροσκοπικό σημάδι στο κάτω... χείλος του Πρωθυπουργού έκανε και πάλι την εμφάνισή του και δεν είναι τίποτα άλλο από έναν επιχείλιο έρπητα, ο οποίος και πάλι τον ταλαιπωρεί»...

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ
Λίγο καθυστερημένα βέβαια αναφέρεται στον «έρπητα» του Αλέξη αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Ο Βηματοδότης Κάνει μια εκτενεί αναφορά στο πρόβλημα του Αλέξη και αναφέρει: «Τώρα από πού άραγε να προήλθε; Μου λένε ότι οφείλεται στην πίεση των δανειστών την οποία αισθάνεται καθημερινώς ώστε να κλείσει
η αξιολόγηση. Από την αγωνία να κλείσει και να μη μείνει η χώρα χωρίς ρευστό. Αλλά να 'ταν μονάχα αυτό που στενοχωρεί τον Πρωθυπουργό...»

Μα αγαπητέ Βηματοδότη χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς από πού προήλθε ό «έρπητας»; Συμφωνώ με αυτό που λες ότι: «Με τόσα προβλήματα, άγχος και στενοχώριες κάπου θα ξεσπούσε το κακό. Ας ελπίσουμε να ξέσπασε έτσι».

Εμείς θεωρούμε ότι το τι θα έλεγε στο υπουργικό συμβούλιο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα του έφερε τον «έρπητα». Εμείς το εντοπίσαμε και γράφαμε μεταξύ άλλων στις 10-2-2015, μετά την ομιλία του στο ΥΣ:

«Κι΄όμως ο πρωθυπουργός, με την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο απευθυνόταν στον Ελληνικό λαό μιλώντας για …ωδίνες! Τώρα αν έγινε σοφότερος με τα όσα άκουσε, αυτό θα φανεί σύντομα. Η ομιλία του, μου θύμιζε έναν ηγέτη που έκανε αγγαρεία, διαβάζοντας αυτά που του είχαν γράψει, διότι τα όσα ακούστηκαν δεν είχαν καμιά σχέση με τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην ελληνική κοινωνία.

Το άγχος του, ήταν τόσο εμφανές, που για τους πιο παρατηρητικούς, θα είδαν και τον «..έρπη» που είχε βγάλει από την προηγούμενη-πιθανόν- μέρα στο επάνω μέρος των …χειλιών του!». Αυτά….
Keywords
Τυχαία Θέματα