Ο βαψομαλλιας μπερλουσκονι κυκλοφορει με τρομερη καλλονη

16:48 26/8/2015 - Πηγή: Fimotro

ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΙΛΒΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
Ποια είναι η πανύψηλη ξανθιά που υπογράφει ως «Ελίνα Μπελίνα» στο Instagram και ποζάρει με αυτοπεποίθηση δίπλα στον χαμογελαστό πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας; Όπως γράφει η Corriere della Sera, ο...
επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς
ταξίδεψε στην Σαρδηνία όπου βρίσκεται και η περίφημη Βίλα Τσερτόζα, στην οποία έλαβαν χώρα τα Μπούνγκα Μπούγκα όργια, και η οποία είναι σήμερα προς πώληση.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έκανε κλάμπινγκ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τη σύντροφό του, Φραντσέσκα Πασκάλε, αλλά και καλούς του φίλους, όπως ο παρουσιαστής Μπρούνο Βέσπα, ο οποίος είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο «Ρούμπι-γκέιτ».
Η Μπελίνα το έχει σύστημα να τραβάει φωτογραφίες με διάσημα πρόσωπα και να παίρνει λίγη από την αίγλη τους. Ο Μπερλουσκόνι καθόλου δεν ενοχλήθηκε και ξετρελάθηκε με την συντροφιά της αιθέριας Ρωσίδας. Δεν ισχύει το ίδιο και για την σύντροφό του Φραντσέσκα, που στραβοκοίταξε όλο νόημα τον βετεράνο πολιτικό.
Σ.Σ. Fimotro : έχουμε και στην Ελλάδα... μπόλικους γελοίους στην πολιτική, αλλά σαν τον βαψομαλλιά Σίλβιο δεν υπάρχει κανένας!
Keywords
Τυχαία Θέματα