Ο τζονι ντεπ πουλαει την υπεροχη επαυλη του στη νοτια γαλλια...

12:30 24/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Η πολυτελής έπαυλη του Τζόνι Ντεπ κοντά στο Σεν Τροπέ, πωλείται από μεσιτικό γραφείο της Γαλλίας, σε μια προσπάθεια ...
του ηθοποιού των «Πειρατών της Καραϊβικής» να κλείσει για πάντα το κεφάλαιο που τον συνέδεε με την Γαλλίδα σύντροφό του, ηθοποιό και τραγουδίστρια, Βανέσα Παραντί.

Η διακόσμηση της κατοικίας, σε «gypsy» στιλ, έχει επηρεαστεί από το προσωπικό, μποέμ πνεύμα του ηθοποιού και από την γνωστή ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής», στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει.
Η έπαυλη μοιάζει με μικρό χωριό της Προβηγκίας, διαθέτει 1.000 τ.μ. κατοικήσιμης επιφάνειας με δώδεκα διαφορετικά κτήρια και 150 στρέμματα γης.

Στην έπαυλη υπάρχει ξενώνας για τους φιλοξενούμενους celebrities του ηθοποιού, κάβα κρασιού, της οποίας η διακόσμηση είναι θεματική από τους «Πειρατές της Καραϊβικής», στούντιο ζωγραφικής, στο οποίο ο ίδιος ο ηθοποιός φιλοτεχνούσε τους πίνακές του, ένα παραδοσιακό εστιατόριο, μια πισίνα με μπαρ, μια εκκλησία και ένας τεράστιος κήπος.

Την πετρόχτιστη έπαυλη αγόρασε ο ηθοποιός το 2001 για να αποδράσει από το Χόλιγουντ μαζί με την Βανέσα Παραντί και τα δύο τους παιδιά, Λίλι Ρόουζ και Τζακ. Ο Τζόνι Ντεπ διέθεσε το ποσόν των εννέα εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση της πολυτελούς κατοικίας.

Όμως, όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην 14χρονη σχέση τους, το 2012, ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να απαλλαγεί από την έπαυλη και ανέθεσε την πώλησή της στο γαλλικό μεσιτικό γραφείο Sotheby’s International Realty για 23 εκατ. ευρώ.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, προτίθεται να αφήσει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες της έπαυλης καθετί που τον συνδέει με το παρελθόν του, όπως προσωπικά του αντικείμενα, βιβλία, καθώς και αντικείμενα που ανήκαν στα δυο του παιδιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα