''ο σνοουντεν μπορει να γινει ο χειροτερος εφιαλτης των ηπα''...

18:34 14/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο Εντουαρντ Σνόουντεν γνωρίζει επικίνδυνες πληροφορίες που θα μπορούσαν να γίνουν «ο χειρότερος εφιάλτης» ...
για τις ΗΠΑ αν αποκαλυφθούν, δήλωσε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Αργεντικής ο δημοσιογράφος της Guardian, που δημοσίευσε πρώτος τις πληροφορίες που διοχέτευσε ο Σνόουντεν.
Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πρέπει να είναι προσεκτική στον τρόπο αντιμετώπισης του πρώην τεχνικού συμβούλου των αμερικανικών
υπηρεσιών πληροφοριών.
«Ο Σνόουντεν έχει στην κατοχή του αρκετές πληροφορίες για να βλάψει την αμερικανική κυβέρνηση μέσα σε ένα λεπτό από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο στο παρελθό», είπε ο Γκρίνγουολντ στη συνέντευξή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στην εφημερίδα της Αργεντινής La Nacion.
«Η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει καθημερινά να γονατίζει και να προσεύχεται να μη συμβεί τίποτα στον Σνόουντεν, γιατί αν κάτι του συμβεί, όλες οι πληροφορίες θα αποκαλυφθούν και θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης της» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Την Τρίτη, ο Γκρίνγουολντ δήλωσε στο Reuters ότι ο Σνόουντεν θα δεχτεί μάλλον την πρόταση για πολιτικό άσυλο από την Βενεζουέλα, μία από τις τρεις χώρες της Λατινικής Αμερικής που προσφέρθηκαν να του χορηγήσουν πολιτικό άσυλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα