Ο σαμαρας πατησε την «πεπονοφλουδα»της ερτ απο βενιζελο...

23:04 7/11/2013 - Πηγή: Fimotro
ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ!
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Η απόφαση της επέμβασης των ΜΑΤ όπως γράψαμε με κάθε λεπτομέρεια, σε προηγούμενη ανάρτηση, πάρθηκε χθες στη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Αν και «πανέξυπνος» ο Αντώνης Σαμαράς δεν...
κατάλαβε την παγίδα που του έστησε ο Βενιζέλος και
πάτησε την «πεπονόφλουδα» στέλνοντας τα ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο, αγνοώντας δεκάδες άλλες λύσεις που υπήρχαν στο τραπέζι!

Τολμώ να προβλέψω-δύσκολα πέφτω έξω-ότι η κίνηση αυτή, με τα χιλιάδες προβλήματα που ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό, σήμανε και το τέλος της πολιτικής Σταδιοδρομίας του Αντώνη Σαμαρά. Για την επέμβαση των ΜΑΤ, την οποία πληροφορήθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έδειξε δυσαρέσκεια και δυσφορία για το γεγονός.

Εν τω μεταξύ στο ραδιομέγαρο που επισκεφθήκαμε συναδέλφους, επικρατεί πόνος, θλίψη και δάκρυα. Η απόφαση της κυβέρνησης ήταν τελείως αψυχολόγητη, και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από το να λύσει. Με απλά λόγια τώρα έρχονται τα δύσκολα(!). Η κυβέρνηση και προσωπικά Σαμαράς-Βενιζέλος έμπλεξαν τα «μπούτια»τους που λέει ο λαός μας. Ο αξέχαστος Ε. Γιαννόπουλος είχε πει: «για ένα κολόσπιτο θα ρίξουν την κυβέρνηση;». Δυστυχώς η ΕΡΤ δεν είναι κολόσπιτο και η κυβέρνηση δεν θα έχει την ίδια τύχη. Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται!!!

Αργά η γρήγορα θα ξηλωθεί, πόσες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου θα αντέξει να το συγκρατούν, το μοιραίο θα επέλθει, και μάλιστα με βίαιο τρόπο στην κάλπη!!! Δεν ξέρω πόσοι ψηφοφόροι θα βρεθούν να ρίξουν την ψήφο τους στα δύο κόμματα που «υποτίθεται» μας κυβερνούν. Νομίζω ότι σε αυτούς δεν πρέπει να κυλάει αίμα στις φλέβες τους.

Και αν υπάρχει, πρέπει να είναι υπό το μηδέν! Όσο για κάτι νεοδημοκράτες βουλευτές και υπουργούς που άκουσα να μιλούν για την ΕΡΤ, αν και έδωσα πολλά στην παράταξη χωρίς να πάρω, απλά λέω ότι είναι για δέσιμο!!! Όσοι πάντως το αποφασίσουν, να ρίξουν την ψήφο τους, καλό θα είναι να πάνε τραγουδώντας το Άσμα!!! Σαν... πας στην Καλαμάτα και ρθείς με το καλό φέρε μου ένα μαντίλι να δέσω στο λαιμό. Να το τεντώσω τόσο..και να..Άντε γειά!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο σαμαρας πατησε την «πεπονοφλουδα»της ερτ απο βενιζελο...,