Ο σαμαρας, ο τσιμαρας, οι απληρωτοι της συγγρου, η συμφωνια, το freewifi και ο... σπιουνος

10:24 22/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Απίστευτος σουρεαλισμός στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και της παρέας του. Ο θλιβερός αρχηγός του ακροδεξιού γκρουπούσκολου του 15% (και πέφτει), έχει δώσει εντολή στον επίσης θλιβερό...
Γενικό Διευθυντή της ΝΔ Κώστα Τσιμάρα, να λέει πως δεν πληρώνει εργαζόμενους και προμηθευτές (πάλι), με τη δικαιολογία αυτή τη φορά ότι δεν εκταμιεύεται η τακτική επιχορήγηση λόγω μη συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές. Αυτή που δεν θα ψηφίσει!!!
Ενώ όταν εκταμιευόταν, τη
«μασούσαν» στα λασπο-blogs και φυσικά στις περιοδείες αλλά και σε τα εκείνα τα καταθλιπτικά προεκλογικά σποτάκια, που ο αρχηγός της καρδιάς τους, έπαιζε μπάλα στις πλατείες με νέους και τους εξηγούσε πως μετά τον Βοναπάρτη... τις αμέσως πιο δύσκολες αποφάσεις τις είχε πάρει αυτός! (να κυνηγά λυσσαλέα τους Μητσοτάκηδες).

Την ίδια στιγμή που έπεφτε το «ξόδεμα» των επιχορηγήσεων σε όλα τα άλλα, εργαζόμενοι και προμηθευτές εκλιπαρούσαν για ψίχουλα, για να κρατήσουν το ελάχιστο της αξιοπρέπειάς τους και να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Ομηρικοί καυγάδες είναι γνωστοί στη Συγγρού, μεταξύ εργαζομένων, προμηθευτών και του ανεκδιήγητου Κώστα Τσιμάρα, όταν τον πετύχαιναν στους διαδρόμους γιατί συνήθως κρυβόταν.. και κρύβεται. Δουλειά κι αυτή...

Κι έτσι σήμερα η δικαιολογία προς τους απλήρωτους εν γένει της Συγγρού, είναι πως αυτή η κακή αριστερή κυβέρνηση δεν υπογράφει τη συμφωνία και άρα δεν υπάρχουν λεφτά στα κρατικά ταμεία για ...να πληρωθούν.. Άλλη μία δικαιολογία!!
Μία συμφωνία που ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του, δεν θα ψηφίσει και άρα θα ανοίξει το δρόμο για τις πολυπόθητες διαγραφές του ...Μονάρχη.

Αλλά δεν πειράζει. Η Ελληνική κοινωνία ξέρει ποιος είναι ο Αντώνης Σαμαράς και πως κρατάει τις υποσχέσεις του!
Το Πτωχό free wifi, θα είναι εκεί σε όλη τη χώρα να μας το θυμίζει...
Μεγαλεία..

Υ.Γ.
Ο σπιούνος που ήταν έξω από το γραφείο του Καραμανλή και σημείωνε ποιος μπαίνει για τις ευχές.... είχε πλάκα, δεν φαινόταν. Είχε χάσει και το μέτρημα..
Keywords
Τυχαία Θέματα