Ο ψευτοδημαρχος

01:11 20/5/2014 - Πηγή: Fimotro
ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!
Μια διαφορετική εκδοχή που αποκαθιστά την αλήθεια και διαψεύδει κατηγορηματικά τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά ο οποίος λίγη ώρα μετά την καθαρή ήττα του στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών έκανε...
λόγο για επεισόδιο σε δημοτικό σχολείο της Καστέλλας με στελέχη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», δίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του.

«Επειδή κάποτε η αλήθεια πρέπει να αποκαλύπτεται» όπως τονίζει ο Παναγιώτης Κάσσης στην ανάρτησή
του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο διακεκριμένος ποινικολόγος καταρρίπτει πλήρως τους ψευδείς όπως αποδεικνύεται ισχυρισμούς του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Ο κ. Κασσής, ο οποίος ήταν παρών στο εκλογικό κέντρο στο σχολικό συγκρότημα της οδού Τζαβέλλα στην Καστέλλα, όπου φέρεται κατά τον κ. Μιχαλολιάκο να έγινε το επίμαχο συμβάν, ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά ότι «κανένα ιδιαίτερο ουσιαστικά συμβάν δεν έλαβε χώρα».

«Όντας παρών στο περιστατικό, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ουδείς παρεμποδίστηκε, ιδιαίτερα ο κ. Δήμαρχος, στην είσοδο του στο σχολικό συγκρότημα, ενώ από το video το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ατόμων που βρισκόταν γύρω του, ήταν στελέχη του συνδυασμού του» σημειώνει ο 39χρονος δικηγόρος.

Πηγή : parapoltika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα