Ο πετυχημενος παντελης καψης...

10:16 9/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Από το : ysterografonews.gr
Ως... πετυχημένος υπουργός θέλει να εμφανίζεται ο Παντελής Καψής ενόψει και της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς για τις ευρωεκλογές. Ο μέχρι και σήμερα "υφυπουργός για τη Δημόσια Τηλεόραση" (τίτλος που δεν πρέπει να υπάρχει σε άλλο κράτος της υφηλίου) προσπαθεί να...
πείσει καθημερινά στις συνεντεύξεις του ότι ολοκλήρωσε το τεράστιο έργο που είχε αναλάβει να κάνει, έστω και αν αυτό ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένο.

Άλλωστε τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα
τους:

1) Η ΝΕΡΙΤ θα πρέπει να εκπέμψει στις 28 Απριλίου, όπως ορίζει η συμφωνία με την EBU και το μόνο που υπάρχει δύο βδομάδες νωρίτερα είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας και οι Γενικοί Διευθυντές. Προφανώς σχεδόν ένας χρόνος από το λουκέτο στην ΕΡΤ, δεν ήταν αρκετός για να προχωρήσει τις προσλήψεις του προσωπικού.

2) Αυτές καθαυτές οι διαδικασίες πρόσληψης στη ΔΤ και στη ΝΕΡΙΤ είναι μνημεία προχειρότητας, με τις διευκρινιστικές εγκυκλίους να ακολουθούν η μία την άλλη τον Αύγουστο (για τη ΔΤ), τους υποψηφίους να καταθέτουν τρεις φορές τα χαρτιά τους το Φεβρουάριο και τον εισαγγελέα να παρεμβαίνει (για τη ΝΕΡΙΤ).

3) Η διαδικασία εκκαθάρισης της πάλαι ποτέ ΕΡΤ αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ εκκαθάρισης της Τράπεζας Κρήτης του Κοσκωτά που κράτησε σχεδόν 20 χρόνια! Οι πρώην εργαζόμενοι που έτυχε να μην είναι μόνιμοι με το παλιό καθεστώς της συνομοταξίας Καλφαγιάννη, αλλά αορίστου 15,20 και 25 χρόνων προϋπηρεσίας με το ΠΔ Παυλόπουλου είδαν τις...παχυλές αποζημιώσεις τους να περιορίζονται μόνο σε δύο δόσεις και μετά τέλος. Αντιθέτως οι "παλιοί" συνεχίζουν να εισπράττουν κάθε δίμηνο σχεδόν, τα πεντοχίλιαρα. Στα δικαστήρια παραπέμπονται οι απολυμένοι και για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους και των ρεπό της ΕΡΤ.

Έπειτα από αυτά που πέτυχε ο Παντελής Καψής, χωρίς αμφιβολία η μόνη πρόκληση που μπορεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον για αυτόν είναι η εκπροσώπηση της χώρας στις Βρυξέλλες.
Keywords
Τυχαία Θέματα