Ο παπαχριστοπουλος παραδεχθηκε οτι δεν αντιληφθηκε τη διαταξη για τις offshore

14:46 31/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Την παραδοχή ότι δεν αντιλήφθηκε τη διάταξη γις τις off shore έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ...
αναφέρθηκε στη διάταξη που αφορά τις offshore εταιρείες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν το πήρα χαμπάρι γιατί είμαι από τους βουλευτές που έκανα αγώνα για το άρθρο 106».
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά», ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο πρώτος βουλευτής που ζήτησα να αποσυρθεί το άρθρο 178. Έγινε αυτό χθες το πρωί. Κάνω
την αυτοκριτική μου αλλά πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και οι 300 βουλευτές όχι μόνο εγώ. Δηλαδή το ΚΚΕ που υποτίθεται τα πιάνει όλα, είπε Όχι αλλά δεν έκανε καμία νύξη μέσα στη Βουλή. Κιχ δεν ακούστηκε από κανέναν βουλευτή» και συνέχισε:
«Έχουνε δίκιο οι βουλευτές σε αυτό που λένε ότι στο μέλλον θα πρέπει να μελετάμε τα νομοσχέδια. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι γιατί είμαι από τους βουλευτές που έκανα αγώνα για το άρθρο 106, που ξέρετε τι σήμαινε, και για το ΕΚΑΣ. Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι».
Keywords
Τυχαία Θέματα