Ο ορισμος της λεξης ξεφτιλα ανηκει στο δημο θεσσαλονικης

10:34 20/6/2013 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
Σε συστημένη επιστολή απο την τράπεζα μου, ειδοποιήθηκα οτι δεσμεύτηκε ο τραπεζικός μου λογαριασμός απο τον Δήμο Θεσσαλονίκης, χωρίς να αναφέρεται ούτε ο λόγος αλλά ούτε και το ποσό (δηλ. δέσμευση όλου...
του λογαριασμού μου και όχι έναντι του ποσού που δήθεν οφείλω) και χωρίς φυσικά να έχω λάβει προηγουμένως ειδοποίηση απο το Δήμο σε εμένα προσωπικά. Μετά απο ένα γολγοθά τηλεφωνημάτων έμαθα οτι πρόκειται
για κλήσεις σε αυτοκίνητα που ποτέ δεν ήμουν ιδιοκτήτης και το καλύτερο, κρατηθείτε ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1989, 24 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. Για τον ίδιο λόγο είχα ταλαιπωρηθεί και πρίν περίπου 7 χρόνια, με χαρτιά και κόντρα χαρτιά κτλ όταν με ένα “συγγνώμη λάθος” μου είπαν οτι πρόκειται για συνωνυμία ή για καταχώρυση άλλων αυτοκινήτων στο όνομα μου και ότι θα τα διαγράψουν.

Άρα λοιπόν ο ανύπαρκτος Δήμος με τον δήμαρχο και οι εξίσου ανύπαρκτοι αντιδήμαρχοι σε αυτές τις δραματικές εποχές που ζούμε λένε: “δεσμεύσατε τον λογαριασμό και αφήστε τον δημότη να τρέξει για το δικό μας λάθος για να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας και ο,τι αρπάξουμε”. Διότι κύριοι, ναι θα αρπάξετε απο πολλούς γιατί ποιός κρατάει αποδείξεις πληρωμών για κλήσεις πριν απο 24 χρόνια????!!!!.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ γιατί μας ρουφάτε το αίμα καθημερινά για να μαζέψουμε τα λεφτά να σας πληρώσουμε τα δημοτικά τέλη για ανύπαρκτες παροχές, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ γιατί στέλνετε μπιλιετάκια πριν απο 24 χρόνια, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που χωρίς έρευνα και ανεύθυνα δεσμεύετε λογαριασμούς με το έτσι θέλω, απο τους οποίους πληρώνουμε τους υπάλληλους μας και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων μας που ένας θεός ξέρει με πόσο αίμα τις κρατάμε ακόμα ανοιχτές. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ γιατί με την τακτική αυτή που ακολουθείτε δεν υπολογίζετε την ήδη κλονισμένη μας υγεία και την ταλαιπωρία φυσική και ψυχική στην οποία μας υποβάλλετε.

Ένα όμως θα σας πω κλείνοντας, αυτή τη φορά δεν θα τη γλιτώσετε με ένα συγγνώμη. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ – ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ.

Ένας καταδυναστευόμενος Sαλονικιός..
Keywords
Τυχαία Θέματα