Ο ολυμπιακος με 6 εκατ. ευρω εκανε την επενδυση της δεκαετιασ!

Ο ΙΝΤΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ...
Αγαπητό Fimotro,
Στην Ελλάδα έχουν έρθει για λογαριασμό διαφορετικών ομάδων πάρα πολλοί ξένοι σέντερ φορ. Όμως, από τα μεγάλα ονόματα,
το 99% των...
περιπτώσεων ήρθαν σε ηλικία μεγαλύτερης των 32 ετών. Όσοι καλοί παίκτες ήρθαν νεότεροι είχαν είτε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, είτε η καριέρα τους ακολουθούσε την κατιούσα.
Πιστεύω ότι ο Ιντέγιε είναι με διαφορά το πιο ολοκληρωμένο σέντερ φορ που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και είναι το πιο ολοκληρωμένο γιατί είναι σε ηλικία μόλις 26 ετών και έχει εμπειρία από το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου. Το Αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Για να τον αγοράσει αυτόν τον παίκτη ο Ολυμπιακός έδωσε 6 εκατ. ευρώ! Το ποσό είναι ασύλληπτο για τα δεδομένα της εποχής. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να του αποσπάσει το "ΝΑΙ". Γιατί τα λεφτά που έδωσε στην ομάδα και τον παίκτη ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολλά, αλλά θα μπορούσε να μην θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Σημασία έχει ότι ήρθε στην χώρα μας και προσφέρει βαθμούς στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Και σημασία για τον Ολυμπιακό έχει ότι αυτός ο μεγάλος φορ, ο Ιντέγε, μπορεί να κόστισε στον Ολυμπιακό 6 εκατ. ευρώ, αλλά με τις νίκες που κάνει ο Ολυμπιακός και ειδικά εαν περάσει στην επόμενη φάση του Champions League τα χρήματα αυτά θα τα φέρει πίσω στην ομάδα!
Δεν ξέρω ποιος τον επέλεξε, όποιος όμως και να είναι έκανε την ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!
Ευχαριστώ
Νίκος Σοφιανός
(Πάτρα)
Keywords
Τυχαία Θέματα