Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

22:30 9/4/2011 - Πηγή: Fimotro
«Αποκλείουμε την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους», τόνισε ο Επίτροπος της Κομισιόν Ολι Ρεν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου μετά τη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κεντρικών τραπεζών. «Βρίσκεται σε εξέλιξη ήδη το πρόγραμμα προσαρμογής της Ελλάδας
το οποίο έχει σχεδιαστεί παρα πολύ προσεκτικά» συμπληρωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος...

Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, σε μία προσπάθεια να καθυσηχάσουν τις αγορές μετά και την Πορτογαλία , εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι η Ισπανία δεν θα ακολουθήσει στο μηχανισμό διάσωσης, αποτρέποντας την περαιτέρω εξάπλωση της κρίσης κρατικού χρέους.
«Η Ισπανία δεν αποτελεί πρόβλημα», τόνισε η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου.
Ορισμένες κυβερνήσεις της Ε.Ε. θεωρούν ότι η Πορτογαλία άργησε πάρα πολύ να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο η γνώμη των περισσότερων είναι ότι η κρίση κορυφώθηκε με την Πορτογαλία και ότι έχει περιοριστεί σημαντικά ο κίνδυνος μετάδοσης.
«Ο κίνδυνος μετάδοσης έχει περιοριστεί», υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Wolfgang Schaeuble. «Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εξαλειφθεί οι ανησυχίες μας, ωστόσο βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».
Keywords
Τυχαία Θέματα