Ο νικος σιμος περιγραφει το παρακρατος στην ερτ στην συνεδριαση του δ.ς. κατονομασε και προσωπα

09:29 4/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Εντυπωσιακό!!! Όπως γράφει το Παρόν, (εδώ) ο Νίκος Σίμος σε πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ "... έκανε λόγο για μια “παρέα” προσώπων η οποία και έχει τον έλεγχο της ΕΡΤ ανεξαρτήτως...
κυβερνήσεων και διοικήσεων, κατονομάζοντας πρόσωπα…".
Προφανώς πλέον οι σοβαρότατες αυτές καταγγελίες πρέπει να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Και από τον ίδιο τον Νίκο Σίμο αλλά και από τα μέλη του ΔΣ που τις άκουσαν, και ως άτομα και ως σώμα διοίκησης. Οτιδήποτε
άλλο, οποιαδήποτε ολιγωρία στο να ζητηθεί ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ θα βαρύνει πλέον όλα τα μέλη του ΔΣ και ΑΤΟΜΙΚΩΣ.
Το παρακράτος αυτό είναι υπεύθυνο για την λεηλασία ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ μεσω μεταφοράς πόρων και εκχώρησης περιουσιακών στοιχείων σε ιδιώτες ανταγωνιστές της ΕΡΤ.
-----------------------------
Το Fimotro έκανε επί μήνες σκληρή κριτική στο Νίκο Σίμο, άρα κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι του χαριστήκαμε.
Επί βδομάδες ρωτάγαμε για τις πράξεις και παραλείψεις της Διοίκησης του (εδώ).
Δεν επιχαίρουμε για την αποχώρηση του. Λυπούμαστε που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να πολεμήσει και να δαμάσει το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ το οποίο κατήγγειλε.
Για να αποκαταστήσει το κύρος του και να προφυλάξει τον εαυτό του από τις ποινικές ευθύνες που δημιούργησε ο ίδιος στον εαυτό του στην διάρκεια της θητείας του, έχει έναν και μοναδικό δρόμο: ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, όπου πρέπει να καταγγείλει επώνυμα και ο ίδιος και τα άλλα μέλη του ΔΣ όσα γνωρίζουν και όσα άκουσαν στην συνεδρίαση αυτή.
Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε όμως ότι ο Νίκος Σίμος εδέησε έστω μία φορά και προσπάθησε να δώσει μια δημόσια απάντηση σε κρίσιμα ερωτήματα (εδώ).
-----------------------------
Σε αντίθετη ακριβώς πορεία ως προς τις οφειλόμενες απαντήσεις ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος επί ένα μήνα ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
Δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον από την εποχή του συχωρεμένου του Δημήτρη Μαρούδα, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να μην απαντάει επί ένα μήνα σε δημόσια ερωτήματα για ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και μάλιστα σε οργανισμό εποπτευόμενο από τον ίδιο, στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Αν ο σπουδασμένος με λεφτά του ΠΑΣΟΚ Σίμος Κεδίκογλου συνεχίσει να ονομάζεται Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και μετά τον ανασχηματισμό, τότε το Fimotro θα δικαιούται να αυτοανακηρυχθεί ως η ... επίσημη εφημερίδα τοίχου του Πεκίνου από την εποχή του Μάο Τσε Τούνγκ έως σήμερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα