Ο νικολοπουλος σε μαζωξη καραμανλικων βουλευτων - λοχαγων της γαλαζιας γενιας

14:08 23/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο Νικολόπουλος δεν ξεχνάει τις ρίζες του. Μάζεψε πολλούς απ’ τους παλιούς μπαρουτοκαπνισμένους ΟΝΝΕΔίτες της μεταπολίτευσης, σε γνωστό φοιτητικό κουτούκι των Αμπελοκήπων. Πέρασαν καλά μάθαμε…
αλλά δεν περιορίστηκαν στα παλιά. Αναπαλώντας στους χρόνους της νιότης και στους αγώνες της «γαλάζιας γενιάς», έδωσαν «όρκους και υποσχέσεις» για μία νέα δυναμική πολιτική παρέμβαση….
Έμαθα συγκρότησαν μία πρώτη ομάδα «ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ
ΔΕΞΙΑΣ» που θα αναλάβει δράση απ’ το Σεπτέμβρη. Εμάς πάντως μας θυμίζει το «ΛΥΚΑΒΗΤΟ» του μακαρίτη του ΜΠΟΛΝΤΟΖΑ του Μ. Έβερτ.
Ο Νικολόπουλος στοιχημάτισε πως δεν αργεί- πάντως όχι νωρίτερα από τις βουλευτικές εκλογές- η επάνοδος του Κώστα Καραμανλή. Και μία και λέμε για ΕΠΑΝΟΔΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ πήραμε στα χέρια μου ένα πρόγραμμα σεμιναρίων της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαίας του Ν. Νικολόπουλου με ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Κοινωνικός, φιλελευθερισμός, Καραμανλή, Δημόσια Αγαθά, ελεύθερη οικονομία και κρατικός παρεμβατιμσός.
Η πολιτική Ακαδημία φέρει το όνομα του Πατρινού Πρωθυπουργού Παν. Κανελλόπουλου και το επιστημονικό της δυναμικό το συγκροτούν γνωστοί «ΝΕΟΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ», στεγάζεται δε στη Σκουζέ αρ. 6, πίσω απ’ την Αγ. Ειρήνη (Μοναστήρι).
Μαζί με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, στην έξοδο ο παλαιά ποτέ επικεφαλής του κινήματος των Λοχαγών Νικολόπουλος, έδινε μια λαμπάδα για την υποδοχή του σιωπώντος στο ησυχαστήριο της Ραφήνας….
Keywords
Τυχαία Θέματα