Ο μεσι αποκαλυψε το λογο που εβαψε ξανθα τα μαλλια του!

18:01 10/9/2016 - Πηγή: Fimotro
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό Αργεντινό κωμικό και αποκάλυψε τους λόγους που έβαψε ξανθά τα μαλλιά του!...
Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρότι λίγους μήνες νωρίτερα είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του απ' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Μάλιστα, γι' αυτό το λόγο παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό Αργεντινό κωμικό και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να πάρει πίσω την απόφασή του, αλλά
και να βάζει ξανθά τα μαλλιά του. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τόνισε πως ήθελε ένα διάλειμμα και μία αλλαγή προκειμένου να αρχίσει απ' το μηδέν, ύστερα απ' όσα πέρασε μετά τον χαμένο τελικό του Copa America.
"Έκανα την αλλαγή για ξεκινήσω από το μηδέν. Είχαν συμβεί πολλά πράγματα και είπα στον εαυτό μου: "πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή'", υποστήριξε, ενώ ερωτώμενος για τον χαμένο τελικό του Copa America με τη Χιλή, αλλά και στην απόφαση να αποχωρήσει απ' την αλμπισελέστε, απάντησε: "Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Τα πάντα κατέρρευσαν. Ένιωθα πως εκείνος ο τελικός θα ήταν αλλιώς, με δεδομένο το πως ήταν η ομάδα και το πως παίξαμε στη διοργάνωση".
Keywords
Τυχαία Θέματα