Ο μεϊμαρακης διεκδικει τη μεγαλυτερη γκαφα της χρονιας

ΤΟ "ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ" ΜΠΛΕΚΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...
Αν κάποιος από τους υποψηφίους για την αρχηγία της ΝΔ έχει διαπράξει δεκάδες...
γκάφες από την αρχή της γαλάζιας προεκλογικής εκστρατείας αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μεϊμαράκη. Δεν αναφερόμαστε στις απίστευτες γκάφες που διέπραξε μετά το φιάσκο της 20ης Νοεμβρίου, αλλά στη σημερινή του γκάφα στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 όπου ο Β. Μεϊμαράκης αποδέχθηκε τη "στήριξη του Καραμανλή"
την οποία αποκάλεσε τιμητική για τον ίδιο!
Για την στήριξη του Καραμανλή δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι σχολιασμοί. Ο Καραμανλής θέλει τον Μεϊμαράκη γιατί είναι αναλώσιμος και επί της ουσίας εάν εκλεγεί θα είναι πάλι μεταβατικός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε ο ίδιος να τον στηρίξει ανοιχτά. Αυτά ήταν κόλπα του Αντώναρου που έχει επενδύσει στον Μεϊμαράκη, ώστε εάν εκλεγεί να επανέλθει δριμύτερος μπας και ευνοηθεί από το κόμμα και τον μηχανισμό του για να εκλεγεί επιτέλους βουλευτής της Β' Αθήνας.
Θέλει λοιπόν ο Καραμανλής τον Μεϊμαράκη γιατί είναι λίγος, αναλώσιμος και έχουν προσωπική φιλία ετών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει τη δημοσιοποίηση της στήριξής του από τον ίδιο.
Το θέμα όμως που δημιουργείται στο Καραμανλέικο μετά την απίστευτη γκάφα του Mεϊμαράκη είναι πλέον πολύ πιο σοβαρό και τον εμπλέκει άμεσα στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Γιατί άλλο να αιωρείται μια εντελώς φιλολογική στήριξη του πρ. πρωθυπουργού στον Μεϊμαράκη και άλλο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ να τη δημοσιοποιεί χωρίς να υπάρχει επισήμως και μάλιστα να επισημαίνει ότι "αποτελεί τιμή του"!
Πως θα ξεμπλέξει ο Καραμανλής με όλα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό μόνο ο ίδιος το ξέρει. Πάντως κάνει ότι μπορεί για να αποδομηθεί πλήρως στη βάση της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό θα έχει ασφαλώς σκληρό τίμημα και για τον ίδιο τον πρ. πρωθυπουργό...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα