Ο καραχαλιος πισω απο τις στημενες δημοσκοπησεις για τη διαδοχη στη νδ

ΤΟ FIMOTRO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ
Περιμέναμε πολύ καιρό να γίνουν οι γαλάζιες εκλογές για να σας αποκαλύψουμε όλο το παρασκήνιο με τις δημοσκοπήσεις - μαϊμού που έπαιζαν επί μέρες...
κυρίως στο διαδίκτυο και τις οποίες ευτυχώς δεν διενήργησαν γνωστές εταιρείες μετρήσεων που δεν μπήκαν
στη διαδικασία να εξευτελιστούν. Εκλογές δεν έγιναν, είναι όμως ευκαιρία να μάθουν οι αναγνώστες μας μερικά πολύ σημαντικά πράγματα.
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Καραχάλιος, επί χρόνια αποτυχημένος επικοινωνιολόγος στην ελεύθερη αγορά και πολλά χρόνια συνεργάτης του Μεϊμαράκη ήταν αυτός που σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, συναντούσε δημοσκόπους σε περίεργα γραφεία και ποτέ στην Συγγρού.
Ο Καραχάλιος, γεύση από τον οποίο πήραν οι δημοσκόποι στις τελευταίες εθνικές εκλογές, όταν τους ζητούσε να στήσουν μετρήσεις που να βγάζουν μπροστά τη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ(!), πάντοτε με το αζημίωτο, ζητούσε την παραγγελία ερευνών με στόχο τη διαχείριση της κοινής γνώμης ώστε εν συνεχεία με λίγα χρήματα που θα έδινε δεξιά και αριστερά να μοιράζει σε χαμηλής αξιοπιστίας και επισκεψιμότητας sites και blogs τα συγκεκριμένα "γκάλοπ" για να αναπαραχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.
Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου είναι γνωστά αυτά που ακολούθησαν με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Μπορεί να πήραν χρήματα από δημοσκοπήσεις που παρήγγειλε η ΝΔ, η ζημιά όμως που έγινε στην αξιοπιστία τους, δεν είχε προηγούμενο και το βράδυ των εκλογών εκτέθηκαν μαζικά.
Στις γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές, ο Καραχάλιος πήγε και πάλι να κάνει τα ίδια. Βεβαίως, με το κακό προηγούμενο που υπήρχε, καμία από τις σοβαρές εταιρείες τις οποίες προσέγγισε ο Καραχάλιος και στις οποίες πρότεινε χρήματα για την παραγγελία των μετρήσεων, δεν απάντησε καταφατικά, αποφεύγοντας να εκτεθεί και να γελοιοποιηθεί με έρευνες οι οποίες δεν είχαν καμία σοβαρή στατιστική βάση, αφού κανένας δεν μπορούσε να προσδιορίσει το πραγματικό εκλογικό σώμα που θα συμμετείχε και θα ψήφιζε σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές.
Έτσι ο Καραχάλιος για να βοηθήσει τον Μεϊμαράκη και να μπορέσει να περάσει στην κοινή γνώμη ότι προηγείται στις δημοσκοπήσεις κατάντησε να συνομιλεί και να παραγγέλνει έρευνες από εταιρείες που όχι μόνο ως αναξιόπιστες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, αλλά δεν είχαν καμία υπόσταση ως εταιρείες και βέβαια οι "δημοσκοπήσεις" που υποτίθεται ότι διενεργούσαν ήταν εντελώς μαϊμού.
Αυτό είναι το πραγματικό "στόρι" με τις επαφές που είχε ο Καραχάλιος με δημοσκόπους και "γκαλοπατζήδες". Τώρα μικρή σημασία έχει επειδή αναβλήθηκαν(;) οι εσωκομματικές εκλογές. Έχει σημασία όμως να ξέρει ο κόσμος πως οι σοβαροί δημοσκόποι γλίτωσαν μια νέα διαπόμπευση στην κοινή γνώμη και το κυριότερο πως παιζόταν επί εβδομάδες το παιχνίδι με τις δημοσκοπήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ.
Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια με όλες τις επαφές που έκανε ο Καραχάλιος με διάφορους "δημοσκόπους" και όχι μόνο...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα