Ο κ. προκοπακης περασε την πορτα του εισαγγελεα; σε ποιους θα περασουν χειροπεδεσ;

18:04 13/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι στην «πρώην» ΕΡΤ και νυν ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, γίνονται όργια. Δρουν συμμορίες, μαφία, καμόρα, που ασελγούν πάνω στο πτώμα ενός δημόσιου φορέα, που οι ψυχοπαθείς, του...
επέβαλλαν την ποινή του θανάτου, χωρίς να μπορούν να την εκτελέσουν.

Έτσι έπεσε σε ανίκανα χέρια και υπόδικους της παλιάς ΕΡΤ, με νοσοκόμες, και πρόσωπα βουτηγμένα στη βρωμιά, να βρίσκονται στο τιμόνι της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, παρασύροντας και τη διοίκηση
σε αμαρτίες, αναξιοπιστία και δυσοσμία. Εκτός αν συμμετέχει στη βρωμιά και η διοίκηση(!).

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, επιτέλους ό κύριος εισαγγελέας κάλεσε τον κ. Προκοπάκη στο γραφείο του για τα περαιτέρω, και η έρευνα θα συνεχιστεί σε βάθος. Είναι αλήθεια κ. Προκοπάκη η όχι; Μπορείτε να το διαψεύσετε; Εάν είναι αλήθεια σε ποιους θα περάσουν χειροπέδες; Οι καταγγελίες για πλαστογραφία πτυχίων, και προϋπηρεσίας που έγινε στον τύπο και τις αρμόδιες υπηρεσίες, είναι τόσο ισχυρές, που αν διαπιστωθεί η εγκυρότητα, η οποία μάλιστα, έγινε με τη βοήθεια συμμοριών που δρούν στο ραδιομέγαρο, φοράνε κατευθείαν τα δαχτυλίδια, όλες αυτές οι φρουτοειδής συμμορίες.

Η προκήρυξη είναι διάτρητη, με παραβιάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, για όλες τις ειδικότητες. Δημοσιογράφων , σκηνοθετών, μοντέρ, εικονοληπτών, ηχοληπτών, διευθυντών παραγωγής και λοιπών. Παντού βρωμιά. Ανύπαρκτα η μη αναγνωρισμένα πτυχία. Ιδιωτικές σχολές «μούφα» να αναγνωρίζονται ως ΑΕΙ-ΤΕΙ και προϋπηρεσίες «μαϊμού». Παραβίαση προσωπικών δεδομένων από την ICAP, και δεκάδες άλλες παραβάσεις.

Ανύπαρκτες επιτροπές ενστάσεων, αξιολόγησης και επιτροπή διεξαγωγής του διαγωνισμού. Έχουμε καταγγελίες και στοιχεία τα οποία και επεξεργαζόμαστε, δεν θέλω να προδικάσω τίποτα. Αυτά όμως που βλέπουν και διαβάζουν τα μάτια μου δεν πιστεύω να αφήνουν περιθώρια, σε όσους συμμετέχουν στην αλλοίωση των αποτελεσμάτων και να μείνουν ατιμώρητοι. Τους αξίζουν οι χειροπέδες που πέρασαν στα κάγκελα της ΕΡΤ να τα δοκιμάσουν έστω για λίγο αυτοί που την οδήγησαν στα τάρταρα.

Κύριε Φορτσάκη είστε από τα πλέον αξιόπιστα πρόσωπα του ΕΣ. Μην διακυβέβαιτε το κύρο σας, τη νομική σας επιστήμη, και την ακαδημαϊκή σας ιδιότητα . Δεν αρκούν οι επιστολές και νουθεσίες. Ξηλώστε ότι σάπιο υπάρχει σε ΔΣ και «επιτροπές», αν θέλετε να μείνετε στην ιστορία. Εμείς ότι στοιχεία διαθέτουμε, θα τα δημοσιοποιήσουμε. Η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο, ο Καψής, ένα παιδί διαβάζει τ΄αστρα για να θυμηθούμε και τον Μενέλαο Λουντέμη! Θα έχουμε συνέχεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα