''o γιουνκερ ειναι μανιωδης ποτης και καπνιστησ''...

11:41 8/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Ακόμα και αν οι παροικούντες τις Βρυξέλλες γνώριζαν πως ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ως γνήσιος πολίτης Λουξεμβούργου, επιβεβαίωνε το στερεότυπο...
για την «αγάπη στο αλκοόλ και τη νικοτίνη» που τρέφουν οι περισσότεροι πολίτες του Μεγάλου Δουκάτου, δύσκολα θα μπορούσαν να περιμένουν να ακούσουν από το στόμα του νυν προέδρου του Eurogroup και υπουργού Οικονομικών της Ολλανδίας Γερούν Ντάισελμπλουμ αυτή τη δήλωση.

Και όμως ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, δαγκώνοντας το χέρι που τον τάισε, χαρακτήρισε ουσιαστικά τον τέως
πρόεδρο του κονκλάβιου των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης «ως μανιώδη πότη και καπνιστή».

Ο κ. Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στο ολλανδικό δίκτυο Telegraaf TV σχετικά με τις αλλαγές που έχει επιφέρει στο Eurogroup τον έναν μόλις χρόνο που ασκεί την προεδρία, απάντησε πως «μετά τον προκάτοχό μου (σ.σ Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ) έχει σταματήσει το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ».

Η δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ είτε είναι ένα ανόητο αστείο, από αυτά που συνηθίζει ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, είτε μια απάντησή του στην σκληρή κριτική που δέχθηκε από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για τις αποφάσεις για την Κύπρο, που εξελίσσεται σε ένα ακόμα επεισόδιο στον «πόλεμο» που διεξάγεται στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για την ανάδειξη του υποψηφίου για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά τις Ευρωπαϊκές Εκλογές του 2014.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα