Ο... αλεφαντος στον δολ!

11:44 6/3/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο... Γαύρος
Αγαπητό Fimotro,
Την αλήθεια και το τι πραγματικά διακυβεύεται στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Μαξίμου και το εκδοτικό συγκρότημα του ΔΟΛ, ίσως μόνο το γατί των Ιμαλαΐων γνωρίζει...

Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι, ο Ψυχαρης ζήλεψε τη δόξα και τις πρακτικές του γίγαντα Αλεφαντου. Και για να θυμίσω στους νεώτερους, ο Αλέ όσο δούλευε και κονομούσε από μια ομάδα όλα ήταν μέλι-γάλα.
Μόλις όμως η δουλειά στράβωνε
και έπαιρνε την άγουσα από τον εκάστοτε ποδοσφαιρικό σύλλογο, έπαιρνε σβάρνα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα και εξαπέλυε μύδρους κατά των διοικήσεων, των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών της ομάδας, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στα αποδυτήρια.
Και βέβαια, όλος ο νοήμονας φίλαθλος κόσμος εύλογα αναρωτιόταν "Γιατί ρε Αλεφαντε δεν τα έλεγες αυτά πριν, όσο ήσουν σε αυτό το περιβάλλον που σήμερα καταγγέλλεις;". Το ίδιο βέβαια ερώτημα απευθύνουμε και σήμερα όλοι μας στον Άγιορείτη Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος εδώ και μια εβδομάδα προβαίνει σε αποκαλύψεις, για συναντήσεις που είχε με τον Τσίπρα κατα το 2014!
Στο χωριό μου κυρ Σταύρο λέμε "περσινά ξινά σταφύλια" Αν ήσουν μάγκας και κυρίως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, θα έπρεπε να βγεις να αποκαλύψεις τα διαλαμβανόμενα στις συναντήσεις σου με τον Τσίπρα, αμέσως μόλις αυτές έλαβαν χώρα και όχι να τα κρατάς σεντουκιασμένα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να εκβιάσεις.
Τώρα το πολύ-πολύ να φαίνεται ότι ανταγωνίζεσαι τον Αλέφαντο σε αξιοπιστία, καθώς το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Τα ίδια έκανες και με τον Γιώργο Παπανδρέου, με αντίστοιχου επιπέδου δημοσιεύματα όταν ήταν Πρωθυπουργός.
Καλή τύχη κυρ Σταύρο και να μην ξεχνάς: τα δάνεια σου θα τα πληρώσεις ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Χρωστάς - εκεί που χρωστάς - και αυτό το χρέος δεν σβήνει με τίποτα!
Ευχαριστώ πολύ
Keywords
Τυχαία Θέματα