Ντυσαμε τους 'γυμνουσ"

10:44 25/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Και αφού μάθαμε και μέσω των αποδείξεων των παραγγελιών που έφερε στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr με αρκετές πια λεπτομέρειες, τα ακριβά γούστα του ζεύγους Τσοχατζοπούλου, τα οποία φυσικά αγοράστηκαν...
με δημόσιο χρήμα, δηλαδή δικό μας χρήμα, σκέφτομαι πόσο γενναιόδωροι είμαστε οι Έλληνες, χρόνια τώρα. Γιατί βεβαίως, όπως γνωρίζουμε όλοι, όλα όσα μέχρι τώρα αποκαλύφθηκαν για τον Άκη και τη σύζυγο του δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Αφού όλα αυτά τα χρόνια ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ δεν '' έτρωγε '' μόνος του.
Για κακή μας τύχη οι πολιτικοί άντρες που πέρασαν από κυβερνητικούς θώκους, ήταν και '' λαίμαργοι '' και '' αχόρταγοι '' και τολμηροί. Και βούτηξαν κατ' εξακολούθηση το δάχτυλο στο μέλι και γεύτηκαν και με το παραπάνω όλα όσα τους πρoσέφεραν η γενναιοδωρία και η ανοησία μας. Κάπως έτσι πληρώσαμε βίλες, πισίνες, εξοχικά ταξίδια, οικόπεδα, αυτοκίνητα, κοσμήματα και ότι βάλει ο ανθρώπινος νους. Και πληρώσαμε για να ντύσουμε ανθρώπους υπερφίαλους, ανόητους, ευτελείς που για να '' είναι '' έπρεπε να '' έχουν ''. Πληρώσαμε για να δώσουμε αξία και ταυτότητα σε κάποιους που η φτώχεια και η ανυπαρξία τους δεν βρίσκονταν στο πορτοφόλι και στον τραπεζικό τους λογαριασμό, αλλά στο άδειο βλέμμα τους και κυρίως στην απέραντη κενότητα τους. Και δυστυχώς όσο και αν αργήσει η τιμωρία, στο τέλος έρχεται πάντα και βρίσκει τα '' αρπακτικά '' απροετοίμαστα. Και τον βασιλιά στο τέλος γυμνό. Και απελπιστικά μόνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα