''νοοτροπια ακυρωσης του κοινοβουλευτικου διαλογου και επιβολη πειθαρχιας στους βουλευτεσ''...

22:56 20/7/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ...
Για νοοτροπία ακύρωσης του κοινοβουλευτικού διαλόγου και επιβολής «πειθαρχίας» στους βουλευτές, κάνει λόγο η Δημοκρατική Αριστεράς σχολιάζοντας τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα...
της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, κ. Τάκη Μπαλτάκου ότι εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν εκλογές.
«Η θέση
αυτή καταγράφει τη λογική ότι η πολιτική σταθερότητα ταυτίζεται με την απόλυτη συμφωνία με την τρόικα, γεγονός που προφανώς ακυρώνει κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα», προσθέτει.
Υπενθυμίζεται πως ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος διεμήνυσε χθες προς τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ πως «δεν υπάρχει περίπτωση οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης. Εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, όπως το προχθεσινό, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν εκλογές, οποτε και αν είναι αυτό».
«Είτε είναι Αύγουστος είτε Χριστούγεννα, αμέσως θα προκηρυχθούν εκλογές... Γι' αυτό και ξαναλέω: να μην παίζει κάποιος με την αποφασιστικότητα του κ. Σαμαρά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα