Νικος παππας: ευτυχως που ηρθε η πολιτικη αλλαγη και προστατευσαμε τους φτωχους...

00:37 6/12/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο Νίκος Παππάς επιτέθηκε με σφοδρότητα στην αντιπολίτευση επισημαίνοντας πως από την στιγμή που δεν προσέρχεται ...
στο διάλογο για το ασφαλιστικό και δεν καταθέτει τις δικές της προτάσεις συμπαρατάσσεται με τις επώδυνες θέσεις των δανειστών.

«Θα έχουμε την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να συζητήσουμε το ασφαλιστικό» είπε ο υπουργός για να υπενθυμίσει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν έρθει «πέντε κύματα περικοπών στις συντάξεις».

«Για πρώτη φορά αναζητούμε μέτωπο για να αναζητήσουμε πόρους για τη στήριξη των συντάξεων και δεν βρίσκουμε ανταπόκριση από την αντιπολίτευση.
Μέχρι να καταθέσετε τις προτάσεις σας θα θεωρούμε ότι οι θέσεις της αντιπολίτευσης είναι ίδιες με αυτές των δανειστών» συνέχισε για να προσθέσει: «Στους δρόμους διαδήλωνε η αξιωματική αντιπολίτευση υπερ των προτάσεων των εταίρων για μείωση συντάξεων και κατάργηση ΕΚΑΣ».

Ο ίδιος είπε ότι «ευτυχώς που υπήρξε η πολιτική αλλαγή. Αυτή η κυβέρνηση προστάτεψε τους πολύ φτωχούς ανθρώπους με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, τα μεσαία στρώματα της κοινωνίας με τις 100 δόσεις και την προστασία πρώτης κατοικίας» και συμπλήρωσε «Ακόμα και μόνοι μας, ΣΥΡΙΖΑ - ΑνΕΛ θα σώσουμε τις συντάξεις... Θα σταματήσουμε την καταστροφή».

Παράλληλα κάλεσε την ΝΔ να συναινέσει άμεσα για να υπάρξει νόμιμη σύνθεση στο ΕΣΡ.
Keywords
Τυχαία Θέματα