Νικος χιωτακης : ''me σιγουρα βηματα'' στην κηφισια...

16:00 15/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Με τον αέρα της νίκης που του εξασφαλίζει η παρακαταθήκη τριών συναπτών θητειών στο «τιμόνι» του Δήμου Κηφισιάς, ο Νίκος Χιωτάκης ετοιμάζεται να οδηγήσει την πόλη των βορείων προαστίων ...
με «Σίγουρα Βήματα» στο μέλλον και την επομένη των δημοτικών εκλογών.

Στην προεκλογική του ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Πλαστήρα στη Νέα Ερυθραία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα», Νίκος Γ. Χιωτάκης σημείωσε ότι, είναι απαραίτητο οι πολίτες να εμπιστευθούν για Δήμαρχο εκείνον,
που μπορεί, που έχει γνώση, εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστεί τα προβλήματα, να ενεργοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, που έχει το κατάλληλο σχέδιο και πρόγραμμα το οποίο απαντά στις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες του Δήμου Κηφισιάς.

Ανέφερε ακόμη ότι το Σχέδιο και οι παρεμβάσεις, που προγραμματίζει με τους συνεργάτες του για την επόμενη πενταετία υπηρετούν ένα μεγάλο στόχο. «Να διασφαλιστεί ότι και στο Μέλλον θα ζούμε σε έναν σύγχρονο ευρωπαϊκού επιπέδου Δήμο, με πράσινες γειτονιές. Ένα Δήμο που ξεχωρίζει για την Αλληλεγγύη και βοηθά τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Σε ένα Δήμο με σύγχρονες Εκπαιδευτικές Υποδομές, που θα προσφέρει στους κατοίκους και τη νεολαία μας πολλές και ποιοτικές επιλογές στους τομείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα