''nikh ολων των δικηγορων η νικη μασ''...

20:54 19/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Για το έργο της απερχόμενης τριετίας, το ήθος και την εντιμότητα του πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και υποψήφιου προέδρου στις επικείμενες εκλογές της 23ης και 24ης Φεβρουαρίου 2014,Γιάννη Αδαμόπουλου, μίλησαν σήμερα...
σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος,
ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σταμάτης Μαύρος, καθώς και 20 ακόμα δικηγόροι, δήμαρχοι, στελέχη της ΝΔ, κ.λπ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του συνδυασμού «Κοινωνία των Δικηγόρων» κ. Αδαμόπουλος κατά την σημερινή προεκλογική εκδήλωσή του τόνισε: «Η μεγάλη σημερινή προσέλευση των συναδέλφων προδικάζει τη μεγάλη νίκη του δικηγορικού κόσμου σε λίγες μέρες. Νίκη συμμετοχής και συνέχειας. Νίκη όλων των δικηγόρων».

Παράλληλα, ο κ. Αδαμόπουλος ανάφερε ότι «μας συκοφάντησαν για δήθεν οικονομική κακοδιαχείριση». Όμως, συνέχισε, «αναδιπλώθηκαν σπασμωδικά όταν κατέστη πρόδηλο ότι σε συνθήκες δριμείας οικονομικής κρίσης παραδίδουμε ακέραιο το αποθεματικό που παραλάβαμε, παρά τα έργα που έχουμε κάνει».

Ακόμη, ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι ο συνδυασμός του «Κοινωνία των Δικηγόρων» δεν εξαντλείται σε ένα ψηφοδέλτιο, αλλά ενσαρκώνει τη διαδρομή από το παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον της ελληνικής δικηγορίας, κάτι που δείχνει ότι είμαστε η φυσική και θεσμική συνέχεια μιας μεγάλης και ιστορικής δικηγορικής παράταξης που έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει ακόμη μακρύτερα».

Και προσέθεσε: «Ο συνδυασμός μας δεν είναι ευκαιριακή συμμαχία ετερόκλητων προσωπικών μηχανισμών, αλλά εθελούσια συνάντηση ανθρώπων στη βάση κοινών δεσμών και διαδρομών».

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι: Δημήτρης Σιούφας, Προκόπης Παυλόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Λευτέρης Ζαγορίτης, Δημήτρης Νεράντζης, Σοφία Βούλτεψη, Γιώργος Ορφανός, Νικήτας Κακλαμάνης, Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, κ.ά.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα