Νδ: ολοι εναντιον ολων, ντροπη!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!
Γράφει ο Κ.Π.
«Δύο τα εναντιώτατα ευβουλία είναι,
τάχος τε και οργήν»
ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ...

Κύριοι υποψήφιοι-πρόεδροι και βουλευτές, χαμηλώστε τους τόνους, σταματήστε αλληλοκατηγορίες και προτιμήσεις δημόσια και καθίστε σε ένα τραπέζι αδελφωμένοι-ενωμένοι σε μια γροθιά! Ξεχάστε όσα έγιναν μέχρι τώρα και δώστε λύση σε ένα τεχνικό πρόβλημα, που από δικά σας λάθη έγινε πολιτικό. Μη διχάζετε άλλο το λαό της ΝΔ και μη τον απαξιώνετε. Είναι έτοιμος να σας στείλει όλους στο «διάολο»,
την ώρα που Τσίπρας-Καμμένος διαλύουν τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας.

Αρκετά, ως εδώ και μη παρέκει! Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα με ιστορία και παράδοση, που τίμησαν προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβολίας και κύρους να λοιδορείτε από φίλους και αντιπάλους. Θα τρίζουν τα κόκαλα των Καραμανλή, Αβέρωφ, Ράλλη, Παπακωνστατίνου, Κανελλόπουλου, Παπαληγούρα και άλλων επιφανών προσωπικοτήτων.

Ας αναλάβουν πρωτοβουλία τα ιστορικά στελέχη Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Μαριέττα Γιαννάκου, Σταύρος Δήμας, Γιώργος Σουφλιάς, Γιώργος Σιούφας, Αννα Μπενάκη και να βοηθήσουν με το κύρος και τη γνώση τους, πριν καμαρίλα και διχασμός, διαλύσουν την παράταξη.

Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συμβάλλουν και οι πρώην πρωθυπουργοί. Μητσοτάκης, Καραμανλής, Σαμαράς. Αρκετά έχει πληγωθεί τα τελευταία χρόνια η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, και με έναν ΣΥΡΙΖΑ να οδηγεί τη χώρα στην «κρεμάλα», δεν μπορεί να είναι περιθωριοποιημένη-απαξιωμένη και έναν λαό να υποφέρει. Είναι ντροπή να λοιδορείτε μια παράταξη και ο Τσίπρας καβάλα στο άλογο να της κουνάει το μαντήλι!!!

Ξυπνήστε ρε! Ξυπνήστε! Πριν σας ξυπνήσει ο εξαγριωμένος λαός της ΝΔ. Είναι δυνατόν να σας δουλεύει και να μας δουλεύουν οι «ρακοσυλλέκτες» της πολιτικής που από το περιθώριο βρέθηκαν στην εξουσία;

Οι μάχες μέσα στη βουλή πρέπει να είναι Ομηρικές από το νέο αρχηγό. Δώστε λοιπόν δύναμη και κύρος, πρώτα εσείς στις διαδικασίες εκλογής. Η βάση των νεοδημοκρατών, με μαζική προσέλευση, να αναδείξει τον καλύτερο πρόεδρο που θα δώσει φτερά στη ΝΔ να πετάξει και πάλι ψηλά. Εκεί που πραγματικά της αξίζει. Και προς τον αγαπητό κύριο Τζιτζικώστα, που διατηρούσα πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του, μια συμβουλή και όχι από τώρα καλάμια!

Απόστολε, μεγάλη «μπουκιά» φάε μεγάλη κουβέντα μη λες. Έχεις πάρει φόρα και τα΄χεις ισοπεδώσει όλα σαν να είσαι εκλεγμένος πρόεδρος. Μην βιάζεσαι! Ο λαός της ΝΔ έχει τον τελευταίο λόγο. Μην ξεχνάς, ότι μέχρι το 2019 δεν μπορείς να είσαι στη βουλή. Μήπως λοιπόν τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από μια ενδεχόμενη εκλογή σου θα είναι περισσότερα απ΄όσα θα λύσεις αφού δεν θα είσαι στο κοινοβούλιο; Λέω εγώ(!). Μήπως, αρχίσει η υπονόμευση και αμφισβήτηση σου; Το έχεις σκεφθεί αυτό;

Και κλείνω με μια ευχή. Όλοι οι εμπλεκόμενοι Κ.Ο., Π.Ε, και υποψήφιοι πρόεδροι, να επικαλεστούν την «επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος» και να μη διανοηθούν διάσπαση της ΝΔ. Τότε θα λογοδοτήσουν σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό!
Keywords
Τυχαία Θέματα