Νδ: καμια αμφιβολια για τις ευθυνες του πασοκ στο «φουσκωμα» του ελλειμματος

19:54 16/3/2012 - Πηγή: Fimotro
«Όσα είπε χθες ο κ. Προβόπουλος δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τις ευθύνες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στη δημιουργία αρνητικής εικόνας, τη διάλυση κάθε ίχνους εμπιστοσύνης προς τη χώρα, το "φούσκωμα" του ελλείμματος του 2009 και την προσφυγή στο ΔΝΤ», δήλωσε ο εκπρόσωπος...
της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.
Τόνισε ακόμη ότι «δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την πολιτική απάτη του "λεφτά υπάρχουν", που έστησε προεκλογικά ο κ. Παπανδρέου».
Ο κ. Μιχελάκης έστρεψε τα βέλη του και κατά του κ. Βενιζέλου,
τον οποίο χαρακτήρισε άξιο συνεχιστή του προκατόχου του.
«Με τις υποσχέσεις, που έδωσε χθες για αποκατάσταση όλων των αδικιών που προκάλεσαν ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνει τις ίδιες καταδικασμένες πρακτικές. Με υποσχέσεις για όλους και για όλα, επιβεβαιώνει ότι τι Παπανδρέου τι Βενιζέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, επισήμανε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009 ότι ο πολιτικός κόσμος ήταν επαρκέστατα ενημερωμένος προεκλογικά για τους κινδύνους που απειλούν την ελληνική οικονομία και για το ενδεχόμενο εκτροχιασμού του ελλείμματος σε διψήφιο αριθμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα