''na ριξουμε τις τιμες σε ψωμι, γαλα και τηλεφωνα''...

20:26 11/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Ως τομέα απόλυτης αιχμής για την Κυβέρνηση προκειμένου να αποκατασταθεί το επίπεδο ζωής του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, χαρακτήρισε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Δένδιας τον τομέα...
του εμπορίου. Τη δήλωση αυτή την έκανε ο νέος υπουργός το πρωί της Τετάρτης κατά τη διάρκεια παράδοσης από τον τέως υφυπουργό Ανάπτυξη κ. Αθανάσιο Σκορδά και εγκατάστασης του νέου υφυπουργού κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Απευθυνόμενος στον τέως υφυπουργό Ανάπτυξης, ο κ. Δένδιας σημείωσε: «Ο κ. Σκορδάς δεν έδωσε τη μάχη από την εξέδρα, αλλά ήταν στο γήπεδο». Και σημείωσε ότι ο νέος υφυπουργός κ.
Γιακουμάτος θα συνεχίσει από το σημείο που ο κ. Σκορδάς του δίνει τη σκυτάλη.

Από την πλευρά του ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος ως προτεραιότητες έθεσε τη μείωση των τιμών σε γάλα, ψωμί, λάδι, τηλεφωνία. Όπως είπε ο ίδιος «υπάρχει αγοραστική αδυναμία. Πρέπει να μειωθεί το καλάθι τις νοικοκυράς, το ψωμί, το γάλα, και τα τηλέφωνα». Για να συμπληρώσει ότι οι κατευθύνσεις από τον πρωθυπουργό είναι κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη. Στις προτεραιότητες του νέου υφυπουργού είναι η αντιμετώπιση των στρεβλώσεων, η πάταξη της αισχροκέρδειας και των υπερκερδών, όπως είπε ο ίδιος.

Ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σκορδάς σημείωσε ότι «οι εραστές της ακινησίας και οι έμποροι της μιζέριας δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα», για να συμπληρώσει ότι η ακρίβεια οφείλεται στη συρρίκνωση των εισοδημάτων. Αν και έσπευσε να συμπληρώσει ότι υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερη πτώση τιμών σε αγαθά και υπηρεσίες.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα